Bakan Nebati'den 3 sektörün temsilcileriyle kritik görüşme

Bakan Nebati'den 3 sektörün temsilcileriyle kritik görüşme

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonominin önemli aktörlerinden otomotiv, ihracatçılar ve deniz ticaret odası temsilcileriyle bir araya geldi. Bakan Nebati görüşmeyle ilgili Twitter'dan "Katılımcı bir anlayış ilkesiyle iş dünyasıyla olan görüşmelerimize devam ediyoruz." açıklaması yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) ve İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası (İMEAK) yöneticileriyle görüştü.

bakan-nebati.jpeg

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek, yürürlüğe koydukları yeni ekonomik adımlara ilişkin görüş alışverişini sürdürüyor. Bakan Nebati bu kapsamda bugün sırasıyla TİM, OYDER ve İMEAK heyetleriyle bir araya geldi. Nebati, bu görüşmeleri Twitter hesabından duyurdu. Nebati’nin açıklamaları şöyle:

“Bugün @turkihracat Başkanı Sayın @ismail_gulle ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldik. Katılımcı bir anlayış ilkesiyle iş dünyasıyla olan görüşmelerimize devam ediyoruz.”

“OYDER Başkanı Sayın Turgay Mersin ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik. Sektörel bazlı görüş ve önerilerin yanı sıra uygulamaya koyduğumuz politikalarımızın etki ve çıktılarını detaylı bir şekilde aktardık.”

"İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Sayın Tamer Kıran ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladığımız toplantıda, uyguladığımız aksiyon adımlarını ve sektöre yönelik detayları ele aldık."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN