Banka hesabınız eksiye düştüyse üzülmeyin! Bu banka 10-15 bin TL birden ödeme sözü verdi! Milyonların gözü bu haberde!

Banka hesabınız eksiye düştüyse üzülmeyin! Bu banka 10-15 bin TL birden ödeme sözü verdi! Milyonların gözü bu haberde!

Banka kartında parası olmayanlara ödeme yapılacağı haberi verildi. Nakit kullanmak isteyen vatandaşlar için kampanya duyurusu yapılırken uygun faiz oranları ile beraber ihtiyaç kredi ödemesi yapılacağı açıklandı. Nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar, Denizbank ile beraber Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan bu kampanyaya katılarak,işlemleri hızlı şekilde tamamlayabilir.

Banka hesabında parası olmayanlar kara kara düşünürken o banka 10-15 bin TL vereceğini duyurdu. İhtiyaç kredilerinde uygun şartları olan herkese ödemeler anında yapılmasına karar verildi. Kredi onayı almak için banka kredi puanı ise ilk sırada yer alır. Denizbank ve Yapı Kredi bankası tarafından sunulan kampanya detayları...

KREDİ PUANI ÖNEMLİ

Denizbank ve Yapıkredi bankası üzerinden 50 bin TL'ye kadar kefilsiz ve düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı verilirken bankamatik hesabı üzerinden yapılacak kredi başvurularında katılabilecekleri için bankalardan daha önceden çalışmış olmak önemli rol oynar. Banka kredi puanı 1400 ve üzerinden olması halinde kefil şartı olmadan kredi kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuruların yapıldığı kredi için herhangi bir şubeye gitmeye gerek yoktur.

kefilsiz kredi

Denizbank ve Yapı Kredi Bankası, SMS ile ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan bankaların başında gelirken şubelere gitmeden mesaj yoluyla başvuru yapılır. 10 - 50 bin TL aralığında verilen ihtiyaç kredisi için kredi başvuru formunu doldurarak kayıt işlemlerinin yapılması kredi onay almanızda etkili olur. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN