Beklenen açıklama geldi! Bayram ikramiyeleri o tarihte hesaplara yatırılacak! Bayram ikramiyesi ödeme takvimi

Beklenen açıklama geldi! Bayram ikramiyeleri o tarihte hesaplara yatırılacak! Bayram ikramiyesi ödeme takvimi

2023 yılı ile birlikte en çok tartışılan konuların başında emekli bayram ikramiyeleri geliyor. Ramazan Bayramı'na yaklaşırken bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği de merak konusu oldu. İşte bayram ikramiyeleri ödeme takvimi…

Yıl içerisinde iki kez ödenen bayram ikramiyeleri için emekliler araştırmalarını hızlandırdı. 2023 yılında zamlı tutarlarıyla hesaplara yatırılacak olan ödemeler için yeni takvim belirlendi. SSK tarafından gerçekleştirilecek olan ödemeler kapsamında bayram öncesinde ikramiyelerin hesaplara yatması bekleniyor. İşte bayram ikramiyeleri ödeme takvimi…

ZAMLI BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

2023 yılı itibariyle zamlı tutarları ile yatırılacak olan bayram ikramiyeleri için araştırmalar hızlandı. Yıl içerisinde Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere iki kez ödenen ikramiyeler için merak edilen detayları sizlerle paylaşıyoruz. Ödemelerin bayram öncesinde hesaplara yatması beklenirken emekliler de hangi tarihlerde ödeme yapılacağını araştırıyor.

bayram-ikramiyesi.jpg

Geçtiğimiz günlerde emekli ikramiyelerine zam haberi verilirken emekliler de yeni haber ile sevinçten havalara uçtu. SSK bünyesinde yapılacak ödemeler için tarihlerde belli oldu. 2023 yılı Ramazan Bayramı öncesinde yapılacak ikramiye ödeme takvimi şu şekildedir:

  • Maaş ödeme günü 17-18-19-20 Nisan olanların ikramiyeleri 14 Nisan 2023 tarihinde ödenecektir.
  • Maaş ödemeleri 21-22-23 Nisan olanların bayram ikramiyeleri 16 Nisan 2023 tarihinde hesaplara yatırılacaktır.

emekli-para.jpg

Belirlenen ödeme takvimi SSK kapsamında yer alan emekliler için geçerli olacak. Diğer emekliler için yapılacak ödeme tarihleri değişiklik gösterebiliyor. 2023 yılında açıklanan zamlı ödemeler emeklilerin de yüzünü güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN