Birikmiş parası olanlar dikkat! Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı: Bu 4 yatırım aracından uzak durun

Birikmiş parası olanlar dikkat! Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı: Bu 4 yatırım aracından uzak durun

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz sonrası vatandaşlar elindeki Türk lirası ile yatırım yapmanın peşine düştü. Birçok kişi elindeki Türk lirası ile neye yatırım yapacağını şaşırırken ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan hayati uyarılar peş peşe geldi. Yatırımcıların 'Dolar mı yoksa altın mı? Elimdeki Türk lirasıyla neye yatırım yapmalıyım?' sorularına yanıt veren Demirtaş, birikmiş parası olanları uyardı. Bu 4 yatırım aracından uzak durun! Tüm paranızı kaybedebilirsiniz.

Dolar ve altında yükselişler devam ederken yatırımcılar elindeki Türk lirası ile ne yapacaklarını şaşırmış durumda. Vatandaşlar 'Altın mı dolar mı? Borsa mı gümüş mü? Elimdeki Türk lirası ile neye yatırım yapmalıyım?' sorularına yanıt ararken Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan kritik uyarı geldi. Birikmiş parası olanlar dikkat! Bu 4 yatırım aracından uzak durun. Tüm mal varlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte Özgür Demirtaş'ın uzak durun dediği 4 yatırım aracı...

ELİNDE TÜRK LİRASI OLANLAR DİKKAT!

Ekonomi alanında yapmış olduğu tavsiyeler ile sık sık gündeme gelen ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan yeni bir uyarı geldi. Birikmiş parası olanlar dikkat! Elindeki Türk lirasıyla sakın bu araçlara yatırım yapmayın. Tüm paranızdan olabilirsiniz.

birikmis-parasi-olanlar-dikkat-prof-dr-ozgur-demirtas-uyardi-bu-4-yatirim-aracindan-uzak-durun.jpg

BU 4 YATIRIM ARACINDAN UZAK DURUN

Sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulunan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, elinde Türk lirası olanları uyardı. 'Bu 4 yatırım aracından uzak durun' diyen Demirtaş, şunları söyledi:

"Sevgili Arkadaşlar, Bu postumu dikkatlice okur musunuz?

  • Forex'den,
  • Şans Oyunlarından,
  • Yüksek Kaldıraçlı İşlemlerden,
  • Kısa Vadede Yüksek Kazanç vaadeden kişilerden,

UZAK DURUN.

Beni seviyorsanız bu uyarılarıma uyun."

b545454.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN