Bubilet hedeflerini büyütüyor

Bubilet hedeflerini büyütüyor

Her geçen gün etkinlik ağına bir yenisini ekleyen Bubilet, organizasyonları ile milyonların tercih ettiği bir platform haline gelmeyi hedefliyor.

2017 yılında Hakan Akın ve Özgür Özenen tarafından temelleri atılan Bubilet, farklı kategorilerdeki etkinlikleri, dijital medya platformlarını kullanarak milyonlara ulaştıran yeni nesil bir online bilet satış sitesi. Bubilet.com.tr web sitesi üzerinden her geçen gün daha çok ziyaretçisini ağırlayan marka, daha çok organizasyonda adını duyurabilmek için çalışmalarına hız veriyor.

Henüz genç bir marka olmasına rağmen, Bubilet etkinlik ağını genişleterek bilinirliğini ulusal boyuta taşımaya hazırlanıyor. İzmir çıkışlı yeni nesil bir girişim olan marka, organizatörler tarafından düzenlenen farklı kategorilerdeki etkinlikleri, dijital medyanın gücünü etkili bir biçimde kullanarak milyonlarca kullanıcıya ulaştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN