Cebinde 371.000 TL peşinatı olan Renault bayisine akın ediyor! Sıfır araçta görülmemiş kampanya

Cebinde  371.000 TL peşinatı olan  Renault bayisine akın ediyor! Sıfır araçta görülmemiş kampanya

Cebinde 371.000 TL peşinatı olan hemen Renault bayisine koşsun! Dünya devi markadan görülmemiş kampanya. Peşin 371.000 TL getirene sıfır araç kampanyası başladı. Araç sahibi olmak isteyenlere son fırsat. İşte detaylar

Ucuza sıfır araç almak isteyenlere Renault'tan görülmemiş kampanya başlatıldı. Fırsatı kaçıran dizelerine vurur. Sadece 371.000 TL peşinata, sıfır araç sahibi olabileceksiniz. Firma yeni yıl için düğmeye bastı. İşte merak edilenler

Araç piyasasında yeni kampanyalar başladı. Yeni yıl için dünya devi Renault'tan araç sahibi olmak isteyenlere görülmemiş kampanya başlatıldı. Türkiye’de sıfır kilometre araç piyasası için yeni koşullar netleşmeye başladı. Ucuz ve sıfır kilometre araç almak isteyenler araştırmaya koyuldu. Peki hem ucuz hem sıfır araç nasıl alınır?

renault.jpg

SIFIR ARAÇTA ÖDEME KOLAYLIĞI

2024 yılı itibariyle zamlarda peş peşe gelmeye başladı. Otomobil fiyatları da yükseldi. Vatandaş sıfır araç almak için araştırma yaparken Renault'tan araç alacaklar için kampanya başlatıldı. İhtiyaç kredisi ile araç almak isteyenler hafif ticari araçlara yöneldi.

RENAULT'TAN HAFİF TİCARİ ARAÇ KAMPANYASI

Renault, hafif ticari araç almak isteyenler için kampanya başlattı. Buna göre Renault Express Van model sıfır kilometre hafif ticari araç 721.000 TL fiyat ile satılıyor. Müşteriler bu araç için 36 ay vadeli 350.000 TL taşıt kredisi kullanabiliyorlar.

Kredinin hangi bankadan kullanılacağı ise müşterinin tercihine bırakılıyor. Bu durumda 721.000 TL peşin para ödemek yerine müşteriler 371.000 TL peşin ödeme yapıp 350.000 TL’lik kısmı da taşıt kredisi ile karşılayabiliyorlar. Peşin ödeme yapma konusunda imkanı olmayanlar için bu teklif oldukça cazip olabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN