'Dolar 10 Liraya Düşecek' İddialarına Selçuk Geçer'den "Hayırlı Olsun" Mesajı! Öyle Bir Seviye Verdi Ki Cebiniz Yanacak

'Dolar 10 Liraya Düşecek' İddialarına Selçuk Geçer'den "Hayırlı Olsun" Mesajı! Öyle Bir Seviye Verdi Ki Cebiniz Yanacak

17 Ağustos Salı gününe 17,96 ile giriş yapan dolar baskılara direnirken, tahminleri ile bilinen Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, Twitter hesabından öyle bir açıklama yaptı ki dolar alacaklar şaşkınlığa uğradı. Elinde dolar bulunduranı sevindirecek olan haber yeni yatırımcıları derinden etkileyecek. İşte Selçuk Geçer'den yeni dolar tahmini.

Her dolar tahmini ile dikkatleri üzerine çeken Piyasa Uzmanın Selçuk Geçer, sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir yorum yaptı. Doların yıl sonunda 70 lirayı bulabileceğini ifade eden Geçer, bu sefer doların haftalık seviyesini verdi. Dolar 10 lira olacak mı? sorularına cevap veren Geçer, "Buraya yazıyorum" diyerek bombayı patlattı. İşte o tweet.

dolar.jpg

"DAHA BETER OLURUZ" DİYEN SELÇUK GEÇER'DEN YENİ SEVİYE

Dolar/TL kurunda ciddi baskılanma olduğunu her fırsatta dile getiren Selçuk Geçer, Para Politikaları ile devam etmeleri halinde dolara yaşanacak korkunç seviyeyi geçen günlerde açıklamıştı. 1994 krizine dikkat çeken Geçer, "Daha beter oluruz" diyerek herkesi korkutmuştu. Yüksek tahminleri ile bilinen Selçuk Geçer, ülkede yaşanan döviz sıkıntısına dair şaşırtan bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından "Hayırlı olsun" diye attığı tweet ile yeni seviyeyi veren Geçer, bakın ne yazdı? Selçuk Geçer'in o paylaşımı ise çok sayıda etkileşim aldı.

dolar-1.jpg

DOLAR 70 LİRAYI GÖREBİLİR UYARISI

Dünyada yaşana ekonomik krizi Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeleri derinden etkilerken Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimleri de Dolar/TL kurunda yükselişlere neden oldu. Kısa sürede 18 liraya dayanan doların yükselişine devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Tahminleri ise yatırımcılarını uyaran Selçuk Geçer ise dolarda düşüşün yaşanmayacağını her fırsatta dile getirdi. Kötü para politikalarının sonucunu ise 1994 krizi ile bağdaştırdı.

gramlatin.jpg

DOLAR 10 LİRAYA DÜŞECEK DİYENLERE "HAYIRLI OLSUN" MESAJI

Selçuk Geçer, her fırsatta devam eden yanlış politikaların derin bir krize neden olacağını ve Dolar/TL kurunun 70 liraları görebileceğini iddia etti. En son sosyal medya hesabından doların 10 liraya düşeceğini söyleyenlere karşılık tweet atan Selçuk Geçer, "Hayırlı olsun" diyerek dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Geçer, sosyal medya hesabından "Araplardan, Ruslardan dolar geliyor, dolar düşecek, 10 lira olacak diyenlere... Ahan da buraya yazıyorum ilk hedef 19.50 HAYIRLI OLSUN !!!" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN