Dolar 45 lira Euro 65 lira olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı

Dolar 45 lira Euro 65 lira olacak! İslam Memiş tarihi açıkladı

Finansal analist İslam Memiş, doların 40 lira olduğu bir ortamda euro’nun en az 60-65 lira aralığında olabileceğini söyledi. Memiş, yatırım tavsiyesi olmadığını belirtirken, ABD enflasyon verisinin beklentileri aştığını ve doların değer kazandığını ifade etti

Memiş, orta ve uzun vadeli yatırımcılar için doların değer kaybetmesinin iyi bir alım fırsatı olduğunu vurguladı. Doların 2024 yılında 40-45 lira aralığını test edebileceğini belirten Memiş, euroyu tercih etmenin daha avantajlı olabileceğini söyledi. Memiş, enflasyona karşı kendini dolarla koruyamayacağını ve euro’nun daha iyi bir seçenek olabileceğini ifade etti.

PİYASADA DENGELER DEĞİŞECEK

Doların 40 lira olduğu bir ortamda gram altının ise 3 bin lira olabileceğini belirten Memiş, altının enflasyon karşısında en iyi koruma sağlayan varlık olduğunu söyledi.

img-1550.jpeg

Memiş, doların en çok konuşulan ve kazandıran veya koruyan bir varlık olmadığını ifade ederek, dolarını parite üzerinden altın, gümüş, euro veya sterline çeşitlendirmenin iyi bir seçenek olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN