Dolar Elinizde Patlayabilir! Piyasa Uzmanı İslam Memiş "Dikkat" Dedi Düşüş Tarihini Verdi

Dolar Elinizde Patlayabilir! Piyasa Uzmanı İslam Memiş "Dikkat" Dedi Düşüş Tarihini Verdi

Piyasa Anlisti İslam Memiş, altın ve dolarda yaşanacak olan 1 haftalık süreci anlattı. Memiş, elinde dolar olanları için tarih verdi ve ciddi uyarılarda bulundu. Altın içinde kritik bir tahminde bulunan Memiş'in açıklamaları yine çok tartışılacak. İşte Memiş'ten haftalık piyasa değerlendirmesi.

Piyasalara ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, dolarda bu hafta yaşanacak olan ani atağı açıkladı. Memiş, doların 16 Mayıs Salı günü itibari ile gerilemeye gideceğini belirterek bu sürecin 1 hafta süreceğini belirtti. Altın karşısında diğer emtia araçlarının değer kazanacağını belirten Memiş, elinde dolar olanları uyarırken, altın içinde ciddi bir analizde bulundu İşte o açıklamalar.

altin-001.jpg

DOLARDA GERİLEME BAŞLIYOR!

Doların karşısında bu enstrümanlar değer kaybettiği için alım için iyi fırsat diyen Memiş, "Küresel piyasalarda Temmuz ayında dünya ekonomileri resesyona girmesi çok kuvvetli ona göre hazırlanmak gerek. Bu riske dikkat etmek gerek. Cin tarafından buğday stokları gündeme geldi. bu sızın için dolar kuru kadar olmasa da bütün dünya endişe ile bekliyor. Bütün dünya şu an buğday stokluyor. Bu haber kimsenin gündeminde yok. Dünya kıtlık ekonomisine hazırlık yapıyor. Biz sadece emlak kira ve dolar konuşuyoruz. Bu yüzden dünya Çin başta olmak üzere kıtlık ekonomisine hazırlık yapıyor."

ALTIN PİYASASINDA BÜYÜK SENARYO

Dünyada ciddi sorunların yaşanacağını belirten Memiş, altında yaşanan manipülasyona işaret ederek şunları kaydetti:

"Ben her zaman şunu söyledim. Diyorum ki, Fed, Avrupa, bütün ülkeler enflasyon ihalesini Putin'e bırakacaklar. Savaş çıkmasa enflasyon düşecekti diyecekler, bu koca bir yalan. İki hafta öncesine kadar herkes enflasyonu konuşuyordu. Rusya-Ukrayna kargaşası ABD enflasyonun açıklandığı günün akşamında Biden, Rusya-Ukrayna olayını açıkladı. Enflasyon yüksek, fakirlik var ama siz bırakın savaş var diyorlar. Ben de sık sık bunu soruyorum. Şimdi herkes savaşa baktı. Peki, bu savaş mı, manipülasyon mu?10 günde ons altın sadece 151 dolar yükseldi. 1974 dolara yükseldi. Bu muydu savaş? Savaş patlak verdiğinde altının 3000 dolar olması lazım. ABD'nin senaryoları hiçbir zaman bitmez. Pakistan'a saldıracak, benim beklentim böyle."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN