Dolar seçimden sonra coşacak! Selçuk Geçer "iddia ediyorum" diyerek paylaştı: Dolar en az o rakamı görecek

Dolar seçimden sonra coşacak! Selçuk Geçer "iddia ediyorum" diyerek paylaştı: Dolar en az o rakamı görecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçim sonrasında dolar kuru için rakam paylaştı. Dolar kurunun coşacağını ifade eden Geçer, "İddia ediyorum" sözleriyle vurguladı. Dolar için "en düşük" ifadeleriyle o rakamı işaret etti. İşte tüm detaylar...

Dolar kuru her geçen gün adım adım yükselmeye devam ediyor. Rekora koşan dolar kuru şu saatlerde 28,56 TL seviyelerinden işlem görüyor. Son yaptığı paylaşımda ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar kuruna dair tahminlerini paylaştı.

İDDİA EDİYORUM DİYEREK PAYLAŞTI

Youtube platformu üzerinden paylaştığı videoda çarpıcı açıklamalara yer verdi. Bitcoin'de yaşanan yükselişe değinen uzman isim, dolar üzerindeki artışlar hakkında tavsiyeler verdi. Geçtiğimiz dönemlerde Bitcoin için verdiği tavsiyeleri tekrardan hatırlattı.

Bitcoin'in 18 ayın zirvesine çıktığını paylaşarak, 36 bin dolar seviyesinin üzerinde yer aldığını vurguladı. Selçuk Geçer açıklamalarının devamında, "Buralarda bir tık dikkatli olunabilir yani hafif bir satış baskısı gelebilir. Çok yoğun yüksek bir satış baskısı da beklemiyorum. Bu bir ralli başlangıcı da olabilir." sözlerini kullandı.

rwe.jpg

DOLAR O TARİHTE FIRLAYACAK

Dolar hakkında konuşan uzman isim çarpıcı öngörülerini duyurdu. Seçim gününü işaret eden uzman isim, dolar kuruna dair tahminlerinin 60 TL olduğunu paylaştı.

Özellikle seçimlerden sonra 60 TL'nin bile üzerine çıkabileceğini işaret eden ünlü ekonomist Selçuk Geçer, "Hele ki bu seviyelerde tutarlarsa yani 45'e çıkartmayı 30, 32 seviyelerinde tutarlarsa arkadaşlar seçime kadar emin olun bakın iddia ediyorum en az 65 liralık Dolar kuru göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN