Dolar ve altın almak isteyenler dikkat! İslam Memiş gerçeği açıkladı: O rakama dikkat

Dolar ve altın almak isteyenler dikkat! İslam Memiş gerçeği açıkladı: O rakama dikkat

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Alınan faiz kararı sonrası dolar, altın fiyatları ve borsa hareketlilik başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar ve altın almak isteyenleri son dakika olarak uyardı. O rakama dikkat!

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Alınan karar sonrası altın, dolar ve borsada yükselişler yaşanırken yatırımcılar 'Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altın fiyatları ne oldu? Dolar ve altın ne zaman alınır?' sorularını araştırmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten flaş uyarı. Dolar ve altın almak isteyenler dikkat! Altın kahini Memiş gerçeği açıkladı. O rakama dikkat! İşte İslam Memiş'in dikkat çeken piyasa yorumu...

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI

Merkez Bankası'nın Mart 2021'den sonra ilk kez faiz artırımına giderek, politika faizini yüzde 8,5'den yüzde 15'e çıkardı. Faiz artırım kararı sonrası dolar, altın ve borsada yükselişler başladı. Yatırımcılar 'Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar, altın ve borsada son durum ne? Altın ve dolar ne zaman alınır?' sorularını araştırmaya başladı. İslam Memiş'ten flaş uyarı. Dolar ve altın alacaklar dikkat.

ghhghg-2023-06-23t112409-922.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN FLAŞ TAHMİN! DOLAR VE ALTIN FİYATLARI...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, faiz kararı sonrası piyasalarda geçici bir geri çekilme olabileceğini belirterek hem gram altın hem de dolar kuru için flaş tahminlerde bulundu. Piyasalarda yükselişlerin devam edeceğini belirten Memiş, şunları söyledi:

"Yabancı para birimlerinde, altın ve gümüşün gram fiyatlarında kısa vadeli düşüş öngörümü önceden belirttiğimi anımsatmak isterim. Dolar/TL kurunda 22,80 lira seviyesini takip edeceğim. Yüksek bir faiz artırımı gelir, piyasalarda iyimserlik artarsa 21,80 lira seviyesi bile görülebilir. Önce 22,80’ni takip etmek gerek. Dolar/TL kuru başı çektiğinden diğer yabancı paralarda da değer kayıpları görülebilir.

ghhghg-2023-06-23t112346-104.jpg

GRAM ALTIN İÇİN BOMBA RAKAM

Gram altın da 1400-1450 lira, gram gümüş de 16,50-17,00 lira aralığını takip edeceğim. İki hafta önce yarına hazırlık yapan, TL’de bekleyenlerin iyi karar verdiğini gördük. Bu düşüşlerin geçici olacağını, rehavete kapılmaması gerektiğini, TL’de alım için bekleyenlerin bu fırsatların kalıcı olmayacağını bilmesi gerekir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN