Doları olanlara duyuruldu! 1 dolarınız varsa bile sakın bunu yapmayın!

Doları olanlara duyuruldu! 1 dolarınız varsa bile sakın bunu yapmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamasında dolar yatırımcıları da uyardı. Hızla yükselmeye devam eden dolar hakkında flaş bilgiler paylaştı. İşte ayrıntılar.

Ekonomist Selçuk Geçer'in yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Ünlü ekonomistin açıklamasında dolar artışının devam edeceğini dile getirirken yatırımcıları da uyarı da bulunarak 'sakın bunu yapmayın' dedi.

Doların artması hızla devam etmektedir. Bunun üzerine birçok ekonomistlerden açıklamalar art arda geliyor. Ekonomist Selçuk Geçer ise Ekim, Kasım ve Aralık aylarına dikkat edilmesi hususunda uyardı. Açıklamasında, 'Ekim, Kasım, Aralık aylarına dikkat ediniz. Türkiye ekonomisi büyük bataklık yolunda ilerliyor. Fakirler daha da fakirleşiyor. 3-5 zenginde daha da zenginleşiyor. Orta sınıf diye bir şey kalmadı 'dedi.

dolar

DOLARA TALEP ARTACAK

Selçuk Geçer dolara olan talebinde arttığını ifade etti. Sözlerine, 'kısa vadeli borçların ödenmesi gerekiyor. Dolara talep artacak. Bu zamana kadar turizmle idare ettin gelirleri. Bundan sonra ne olacak? Doların kuru sert hareket edeceğini herkes görecek' dedi.

YIL SONUNDA DOLAR 28 TL OLACAK

Geçer, doların yıl sonunda 28 TL olacağına da değindi. 'Yıl sonunda doları 28 TL'de görürüz.'

SAKIN BUNU YAPMAYIN

Dolar hızla yükselmeye devam edeceğini sıklıkla vurgulayan Selçuk Geçer, yatırımcıları uyardı. Yatırıcımlara doların satılmaması konusunda uyarıda bulundu.

31 EKİM DOLAR FİYATLARI

-1 DOLAR = 18,62 TL

-ABD Doları: 18,62 (Alış) – 18,62 (Satış)

-EURO: 18,49 (Alış) – 18,50 (Satış)

-STERLİN: 21,45 (Alış) – 21,56 (Satış)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN