Dünyanın en pahalı otomobili görücüye çıktı! Fiyatı dudak uçuklatıyor: İşte Rolls-Royce Arcadia Droptail özellikleri

Dünyanın en pahalı otomobili görücüye çıktı! Fiyatı dudak uçuklatıyor: İşte Rolls-Royce Arcadia Droptail özellikleri

Dünyanın en pahalı otomobili görücüye çıktı! Rolls Royce, o modeliyle kendini gösterdi! Fiyatı ise dudak uçuklatıyor! İşte yeni Rolls-Royce Arcadia Droptail özellikleri...

Rolls Royce'un yeni harikası, dünyanın en pahalı otomobili unvanını taşıyor: Rolls Royce Arcadia Droptail! Bu özel araç, 30 milyon doların üzerinde bir fiyat etiketine sahip. Ancak bu lüks araç, sıradan bir otomobil değil; zira Rolls Royce'un özel müşterileri için üretilmiş bir tasarım harikası.

Rolls-Royce Unveils the Arcadia Droptail: A Symphony of Luxury, Tranquility, and Global Glamour! | stupidDOPE

Her yıl, Rolls Royce müşterileri markanın Bespoke departmanına başvurarak Coachbuild'a kendilerine özel bir otomobil üretmelerini talep ediyorlar. Rolls Royce Arcadia Droptail de tam da böyle bir talep üzerine hayata geçirilmiş. Bu özel araç, yaklaşık 4.5 yıl süren bir tasarım ve geliştirme sürecinin ardından ortaya çıktı.

ROLLS ROYCE ARCADİA DROPTAİL ÖZELLİKLERİ

Agamemnon: Rolls-Royce Arcadia Droptail

Arcadia Droptail'in tasarımı Coachbuild tarafından yapıldı ve aracın tavanı tamamen çıkarılabilir özellikte. Üretim süreci ise yaklaşık 2 yıl sürdü. Bu süre zarfında, Rolls Royce'un diğer modellerinde bulunmayan özel detaylar da araca eklendi.

Ancak bu lüks aracın alıcısı hakkında bilgi verilmezken, aracın Singapur'da yaşayan bir ultra zengin tarafından satın alındığı belirtiliyor. Arcadia Droptail, sahibine "Yeryüzündeki cennet" sloganıyla teslim edildi.

Teknik özelliklerine dair kesin bilgiler olmasa da, aracın diğer Rolls Royce modellerinde bulunan bir V12 motora sahip olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca aracın kaplanması için 233'ten fazla ahşap parçasının kullanıldığı da belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN