Elinde Altını Olanlar Felakete Hazır Olsun! İşte İslam Memiş'ten Çarşı Pazar Karıştıracak Altın Yorumu

Elinde Altını Olanlar Felakete Hazır Olsun! İşte İslam Memiş'ten Çarşı Pazar Karıştıracak Altın Yorumu

Sosyal medyada döviz kuru üzerine değerlendirmeler yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, yeni yayınladığı Youtube videosunda herkesi korkutan bir açıklamada bulundu. Memiş, gelecek dönem için altın ve dolarla ilgili 'felaket' uyarısında bulundu. İşte Memiş'ten dikkat çeken piyasa yorumu.

Son zamanlarda altın ve dolar üzerine isabetli yorumlar yapan Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, enflasyon üzerinden döviz kurunu değerlendirdi. Memiş, Türkiye'de asıl gündemin Rusya-Ukrayna savaşı değil enflasyon ve ekonomi olduğunu söyleyerek döviz kurunda zor günlerin geleceğinin altını çizdi. Yatırımcı için önemli açıklamalarda da bulunan Memiş, altın içinse 'final' diyerek alım tarihini açıkladı. İşte Memiş'ten yatırımcıyı ilgilendiren o kritik açıklamalar.

altin-yatirim.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN MAYIS AYI İÇİN FELAKET UYARISI!

10 Nisan 2022 Pazar gününe 923,59 lira ile başlayan gram altın yükselişine devam ederken dolar ise 14,74 TL ile alıcısına merhaba dedi. Altın ve dolar kurunda yaşanan bu iniş-çıkışlar yatırımcıyı da tedirgin etmeye başladı. Yatırımcı Altın/Dolar için 'Altın yükselir mi? Altını ne zaman satmalıyım? Dolar yükselir mi?' gibi sorular sorarak uygun alım satım günü için araştırmaya koyuldu.

altin.jpgSon zamanlarda altın için yaptığı önemli açıklamalarla küçük büyük tüm yatırımcıların dikkatini çeken Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, yatırımcı için altının alım tarihini açıkladı. Mayıs ayında piyasalarda dengelerin değişeceğine dikkat çeken Memiş, herkesin olacaklar için temkinli olması gerektiği söyledi.

DOLAR 18'LERİ BULACAK

Borsadaki yükselişi sağlıklı bulmadığını ifade eden Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, enflasyona rağmen dolar kurunda yaşanan sabitliğin olağandışı olduğunu belirtti. Memiş, dolarda yaşanan durgunluğun sağlıklı olmadığını ve her an bir sıçrama yaşanacağının altını çizerek doların 18 seviyelerine tekrar çıkabileceğini vurguladı.

"MAYIS AYINDA ÇARŞI PAZAR KARIŞACAK"

Altın hakkında ciddi uyarılarda bulunan İslam Memiş, gram altının 900 bantlarına sıkıştığını belirterek, Nisan ayına dikkat çekti. Altın al-sat yapacaklar için önemli tüyolar veren Memiş, altın için alım tarihini açıklayarak Mayıs ayında altında büyük fırtınalar yaşayacağını ifade etti. Memiş, piyasalarda yaşanacak olumsuzluklar için herkesi bu fırtınaya karşı uyardı. Dünyada ciddi bir küresel daralmanın olacağını da ifade eden Memiş, tabiri yerindeyse çarşı pazarın karışacağını iddia etti.

memis1.jpg

"ONS ALTIN İÇİN 1925 SEVİYESİ KRİTİK"

Memiş döviz kurunda yaşanan gerilemeye ilişkin, "Döviz kurlarında bir gerileme oldu. Bence kademeli alım yapmak için döviz kurları şu anda çok ucuz. Gram altın tekrar 900'ün altına sarkarsa alım için fırsat sunacaktır" dedi. Ons altın içinse 1925 seviyesinin kritik olduğunu belirten Memiş, hem destek hem direnç diyerek," Aşağı sarkarsa 1880 dolar, yukarda kaldıkça ise 1960 dolar seviyesi var. Bu bant aralığında gezinmeye devam ediyor" diye ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (95)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
95 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN