Emekli promosyon ödemelerinde son günler! Garanti Bankası'ndan yeni promosyon sürprizi: Promosyonu için son 7 gün

Emekli promosyon ödemelerinde son günler! Garanti Bankası'ndan yeni promosyon sürprizi: Promosyonu için son 7 gün

Emekli promosyonlarda son günlere girilmesiyle birlikte promosyon ödemeleri güncellendi. Garanti Bankası tarafından Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte güncellenen promosyon ödemeleri en düşük emekli maaş güncellemesi ile arttı. Emeklilere zam yapılması ile birlikte promosyon ödemeleri de otomatik olarak artış gösterdi. Promosyon ödemeleri için son başvuru tarihi 30 Nisan olduğu duyuruldu. Peki, Garanti Bankası ne kadar promosyon veriyor? İşte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA SON GÜNLER

Emekli promosyon başvuruları için son günlere giriş yapıldı. Garanti Bankası'ndan yapılan açıklama ile birlikte son tarih 30 Nisan olarak açıklandı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ve en düşük emekli maaşı ile birlikte yeniden hızlanan rekabete Garanti Bankası noktayı koydu.

İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olması ile birlikte artış gösteren promosyonlar dikkat çekti. En düşük emekli maaşının ise yaşanan gelişme sonrasında 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye çıkmasıyla birlikte promosyon ödemeleri otomatik olarak artış sağladı. Son zamanlarda emekli vatandaşlara özel kampanyası ile sık sık gündeme gelen promosyon ödemeleri yeniden güncellendi.

En düşük emekli maaşının güncellenmesi ile birlikte daha öncesinde 4 bin 500 TL ödenen promosyon 6 bin 750 TL'ye yükseldi. Geçtiğimiz dönemlerde düşük promosyon alan emekli vatandaşlar ise bankaya başvuruda bulunması halinde ücret güncellemesinden faydalanacak.

114-t2h7.webp

PROMOSYON BAŞVURUSU İÇİN SON TARİH

En düşük emekli maaşında yapılan zam ile birlikte vatandaşlara daha öncesinde 4 ödeme seçeneği sunan bankalar artık 2 adet ödeme seçeneği sunuyor. Bankaların sitesinde yer alan promosyon detaylarına göre ise son başvuru tarihi 30 Nisan 2023 olarak belirlendi.

Belirtilen sürenin uzatılıp uzatılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Bankalar tarafından gelen açıklamalar sonucunda sürece dair detaylar paylaşılacaktır. Emekli maaşlarını 14 Nisan 2023 tarihi ile birlikte almaya hak kazanacak vatandaşların ise Garanti BBVA üzerinden hesap açma işlemi ile birlikte promosyondan faydalanmak için maaş tarihini beklemek zorunda olmadığı açıklandı.

Garanti Bankası emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden emekli vatandaşlara ayriyeten yapacakları 500 TL ve harcama için 1000 TL tutarında bonus puan vereceğini duyurdu.

0x0-emekliye-2550-tlye-kadar-promosyon-emekliye-ek-zam-olacak-mi-bankalar-ne-kadar-promosyon-veriyor-1595601307418.jpg

GARANTİ BBVA PROMOSYON ÖDEMELERİ

Garanti BBVA’da emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL,

3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL,

7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL

10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon avantajı sunulmaktadır

Ayriyeten 500 TL ve üzeri harcamanızda 1000 TL bonus puan verilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN