Emekli promosyonlarına görülmemiş zam! Özgür Erdursun canlı yayında açıkladı! Bildiğiniz rakamları unutun

Emekliler dikkat! Mart ayında banka promosyonlarında büyük sürpriz! Ünlü SGK uzmanı Özgür Erdursun'dan flaş açıklamalar!

Emeklilerin gözü kulağı Mart ayında açıklanacak banka promosyonlarında! Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren konuda flaş bir açıklama geldi. Ünlü Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, emekli promosyonlarının artabileceğini duyurdu.

SGK UZMANI ÖZGÜR ERDURSUN: "RAKAMLAR YÜKSELECEK!"

Tv100 ekranlarında konuşan Erdursun, "3 yıl boyunca emekli aylığını aynı bankadan alma sözü verenler nakit promosyonlar alıyor. Banka promosyonları SGK ödemesi değildir." ifadelerini kullandı. Bankaların emekli maaşlarını ödeyerek kazanç sağladığını vurgulayan Erdursun, bu nedenle emeklilere belirli oranlarda promosyon verildiğini hatırlattı.

Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşlara ek zamma ilişkin karar Resmi Gazete 'de - Ekonomi haberleri

PROMOSYON REKABETİ! EMEKLİLER NE YAPMALI?

Özgür Erdursun, emeklilerin farklı bankaların promosyonlarını karşılaştırarak kendilerine en uygun olanı seçmeleri gerektiğini belirtti. Ancak uzman, "Emekli aylıklarında artış olmayacak, enflasyon yüksek, ne yazık ki insanlar bu promosyonlara ihtiyaç duyuyor." diyerek emeklilerin yaşadığı ekonomik zorluklara dikkat çekti.

MART AYINDA BEKLENEN ARTIŞ! GÖZLER BANKALARDA!

Erdursun'un açıklamalarına göre, Mart ayında yapılacak yeni anlaşmalarla birlikte emekli promosyonlarının 25-30 bin TL'ye kadar çıkabileceği öngörülüyor. Bu müjdeli haber, ekonomik sıkıntılarla boğuşan milyonlarca emekli için umut ışığı oldu. Şimdi gözler, bankaların yapacağı resmi açıklamalara çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN