Emekli promosyonunda rekabet kızışıyor... Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB... ardı ardına promosyon kampanyalarını açıkladı

Emekli promosyonunda rekabet kızışıyor... Yapı Kredi, İş Bankası, ING, TEB... ardı ardına promosyon kampanyalarını açıkladı

Hayat şartlarının zorlaştığı bu günlerde vatandaşlar ek gelir peşine düştü. Zorlu ekonomik koşullar en çok da emeklileri etkiliyor. Bankaların ardı ardına açıkladığı promosyon kampanyaları emekliler için adeta can simidi oldu. Emekliler en çok promosyonu veren bankaları araştırmaya başladı. İşte bankaların duyurduğu kampanyalar...

Emekli promosyonlarını bankalar açıkladı. Emekliler için beklenen haber geldi. Emeklileri ilgilendiren haberimizle karşınızdayız. İşte hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Detaylar haberimizde!

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

QNB Finansbank emekli maaşına göre nakit imkanı sunuyor. Maaşlar ele alındığı takdir de 4500 TL ile 7.000 TL arasında nakit veriyor. Ayrıca eğer bankayı bir yakınına tavsiye edip, onun da bu bankadan emekli maaşı almasını sağlar ise 1.000 TL daha veriyor. Ve ne kadar çok yakınını QNB Finansbanktan emekli maaşını almaya ikna ederse alacağı nakit artıyor. Ortalama 8.000-10.000 TL arasında nakit alıyor.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? GARANTİ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Her bankada olduğu gibi Garanti BBVA 'da maaşa göre nakit imkanı sağlıyor. 4.850-7.250 arasında nakit imkanı sağlıyor. Yanında eğer bir yakını ile gelip, Garanti BBVA'dan emekli maaşını almasını sağlar ise banka emekliye 250 TL lik bir ödeme yapıyor.

TEB EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? TEB EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

TEB bankası emeklilere 8.000 TL vaad ediyor. Eğer bir yakınını emekli maaşını TEB bankasından almasını sağlar ise de 250 TL ek ödeme alıyor.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Denizbank alınan emekli maaşına göre bir promosyon belirliyor. Belirlediği promosyon ise 675 TL ile 850 TL arasında bir nakit imkanı sağlıyor. Eğer otomatik ödeme talimatı verilir ise 425 TL ile 1.750 TL arasında ek ödeme yapılıyor.

ING EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? ING EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Maaşlara göre promosyon belirleyen banka 4.650 TL ile 7.000 TL arasında nakit imkanı sağlıyor. Bankaya emekli maaşını alması için bir yakınını getirir ise getirdiği kişi başına 250 TL ek ödeme alıyor. 5 kişi ile sınırlıdır.

KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? KUVEYT TÜRK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Emekli maaşına göre 4.000 TL ile 6.000 TL promosyon ödeniyor. Emekli kartı ile yaptığı market alışverişlerinde ise 100 TL üzeri 20 TL puan kazandırıyor.

ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? ŞEKERBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Şekerbank promosyon olarak belirledi rakam 1500 TL ile 2.000 TL arası. Bunun yanında banka işlemlerinde kolaylık, mobil bankacılıkta EFT ve havale ücreti almıyor.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Yapı kredi 4.850 ile 7.250 TL aralığında bir promosyon belirledi. Faturalar için otomatik ödeme talimatı verirseniz banka size 100 TL daha ek ödeme yapıyor.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

Akbank 4.650 TL ile 7.000 TL arası promosyon imkanı sunuyor. Otomatik ödeme talimatı ile ayrıca 250 Tl ek ödeme yapıyor. Emekli maaşının yanı sıra kredi kartı da almak isterseniz 1.250 TL üzerinde yaptığınız alışverişte ise 250 TL chip para veriyor.

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR? İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAÇ TL?

31 Ekim 2022'ye kadar bir kampanya düzenleyen iş bankası emeklilerin aldığı maaşa göre 5.000 Tl ile 7.500 TL promosyon veriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN