Emeklilere müjde! Duyanlar kulaklarına inanamıyor! 8.000TL ödeme yapılacak

Emeklilere müjde! Duyanlar kulaklarına inanamıyor! 8.000TL ödeme yapılacak

Emekli olan milyonlarca vatandaşın sevindiren açıklama geldi.TEB promosyon ödemelerini açıkladı.Emekli maaşına TEB’e taşıyan emeklilere 8.000 TL ödeme yapılacak. Yakınını getirenlere toplamda 500 TL ek ödeme yapılacak. İşte kampanya detayları…

Kasım ayı ile birlikte emekliler bankaların promosyon tutarlarını araştırmaya devam ediyor. Peş peşe gelen açıklamalar doğrultusunda yüzleri güldüren bir açıklamada TEB’den geldi. Emekli maaşını Türkiye Ekonomi Bankası’na (TEB) taşıyan vatandaşlardan 3 yıl bankada kalma sözü isteniyor. TEB’e yakınlarını getiren emeklilerin her yakını için 250 toplamda 500 TL nakit imkanı tanınıyor. Kampanyanın 1 Eylül 2022 tarihinden itibaren emekli maaş almaya başlayan kişileri kapsadığı belirtildi. Kampanya kapsamında emeklilerden 36 aylık taahhütname vermeleri ve en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri isteniyor. Fatura ödemelerinde bir tanesinin mutlaka elektrik faturası olması gerektiği ifade edildi.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

TEB tarafından yapılan açıklama doğrultusunda kampanya detayları için şu ifadelere yer verildi:

Müşterilerin bankaya başvuru yapması durumunda belirlenen tutar aralığında ödeme yapılacaktır. Maaşını TEB'e taşıyan emeklilerin 36 ay bankada kalma taahhüdü vermesi gerekmektedir.Kampanya kapsamında ek promosyondan yararlanmak isteyen emeklilerin ise taahhüt süresi ile birlikte en az 2 adet otomatik fatura talimatı vermesi gerekmektedir. Fatura talimatından birinin mutlaka elektrik faturası olması gerektiği belirtildi.

TEB Bankası

NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILIYOR?

TEB tarafından belirlenen ödemeler kapsamında verilecek olan promosyon tutarları şu şekildedir:

0-1.499 TL 500 TL 5.000 TL 5.500 TL

1.500-2.499 TL 625 TL 6.125 TL 6.750 TL

2.500 TL ve üzeri 750 TL 7.250 TL 8.000 TL

Kampanya dönemi boyunca 36 aylık taahhütnameden vazgeçen veya 2 aylık otomatik fatura ödeme talimatından vazgeçen emeklilerin verilen tutarı iade etmesi gerekmektedir.

Kampanya promosyon ödemeleri için TEB’e yeni başvuru yapan emeklileri kapsamaktadır. Mevcut emekli maaşını TEB üzerinden alan emeklilerin ise taahhüt yenileyerek promosyon ödemelerinden yararlanabileceği belirtildi.

Emekli vatandaşlar için yapılan promosyon ödemeleri kapsamında 8 bin TL'ye varan ödemeler için TEB şubeleri ile iletişim sağlanabilir. Bununla birlikte CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubesi üzerinden kampanya taahhütnamesi verebilir, ek taahhütname için dijital onaylama yapabilirsiniz.

Nakit promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen kişiler tüm maaşlarını TEB üzerinden alması gerekir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN