Enflasyon rakamları öncesi piyasalarda son durum

Enflasyon rakamları öncesi piyasalarda son durum

Piyasalarda uzun zamandır devam eden hareketlilik ve euronun geçtiğimiz gün 20 TL'yi aşarak rekor yenilemesinin ardından döviz kuru, vatandaşın sıkı takibinde. Aralık ayı resmi enflasyonun rakamlarının açıklanacağı salı gününde, kurda durgun bir seyir mevcut.

Son bir yıldır döviz kurunun fahiş artışı sürerken, bilhassa dolar ve euroyu yatırım aracı olarak kullanan kişiler, piyasaları yakından takip ediyor. Haftanın ikinci iş gününde gözler, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıklayacağı enflasyon verilerindeyken, piyasalarda önceki kapanışa göre stabil bir seyrin hakim olduğu görülüyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Bu yıl tarihi değer kazanan dolar, güne 18,7158 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,7151 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz gün 20 TL sınırını aşarak bir rekora imza atan euro da, salı gününde sakin bir seyir izliyor. Önceki kapanışını 19,9734 seviyesinden yapan euro/TL, güne 19,9606 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN