Enflasyon rakamların yorumlayan Davutoğlu sandığı işaret etti

Enflasyon rakamların yorumlayan Davutoğlu sandığı işaret etti

TÜİK'in nisan ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan açıklama geldi. Davutoğlu sandığı işaret ederek, 'İktidar çoktan havlu attı' dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre yıllık enflasyon yüzde 69,97 oldu. Aylık bazda ise yüzde 5,6 beklentinin aksine yüzde 7,25'lik artış izlendi.

TÜİK'in açıklamalarının ardından Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Davutoğlu sandığı işaret ederek, 'İktidar enflasyon karşısında çoktan havlu attı' ifadelerini kullandı. Davutoğlu, "TÜİK'in açıkladığı %70'lik TÜFE ve %122 ÜFE enflasyonu ile dünyada en yüksek enflasyona sahip 6. ülke haline geldik. Enflasyon karşısında çoktan havlu atan, tutmayınca sürekli hedef değiştiren bu iktidarın vatandaşlara verebileceği tek müjde artık bir seçim haberi olur." şeklinde açıklama yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN