FED faiz kararı sonrası döviz kurlarında son durum

FED faiz kararı sonrası döviz kurlarında son durum

Seçimin ardından kırılan peş peşe rekorlarla birlikte dövizde yukarı yönlü hareket sürüyor. FED faiz kararının dün akşam saatlerinde açıklanmasıyla dolar güne 26.95 liradan, euro 29,95 liradan işlem yapmaya başladı.

Dünya piyasasını etkileyen ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı dün akşam saatlerinde açıklandı. FED, politika faizini beklentiler doğrultusunda 25 baz puan artırarak yüzde 5,25-5,50 aralığına yükseltti.

PİYASALARDA BUGÜN

Faiz kararının ardından döviz kurlarındaki son durum ise merak konusu oldu. Dolar ve euro, sabah erken saatlerden itibaren zirveye yakın noktalarda seyir etti.

DOLAR BUGÜN

Temmuz ayı boyunca peş peşe rekor tazeleyen dolar/TL bugün 26.9517 liradan işlem görüyor. Dün kapanışını 26.9070 ile yapan dolar sabah erken saatlerde 27.0437 TL'ye kadar çıktı.

EURO BUGÜN

Dolarda olduğu gibi temmuzda en yüksek seviyesini gören euro/TL bugün 29.9705 liradan işlem görüyor. Dün kapanışını 29.8535 ile yapan euro sabah erken saatlerde 30.0395 TL'ye kadar çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN