Fiat'tan erken bayram kampanyası! Artık herkes otomobil sahibi olabilecek

Fiat'tan erken bayram kampanyası! Artık herkes otomobil sahibi olabilecek

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Fiat'tan müjdeli haber geldi. Fiat, otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşları heyecanlandıran bir kampanyayı kullanıma soktu. Söz konusu bu kampanya ile artık herkes otomobil sahibi olabilecek.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Fiat'tan kaçırılmayacak bir fırsat haberi geldi. Söz konusu haber otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşları heyecanlandırdı.

Son dönemde otomobil sektöründe art arda yaşanan zamların ardından Fiat, Kurban Bayramı öncesinde otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Fiat sürpriz bir kampanya ile otomobil satın almak isteyen vatandaşları sevindirdi.

Kamu Gündemi'nin aktardığına göre; Fiat Egea arabalarında 555.900 TL’den başlayan fiyatlar sundu. Fiat Egea araçlarındaki kampanya ile de araba pazarlarında dikkatleri üzerine çekti. Fiat Egea Sedan model arabasını 555.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğunu açıkladı.

Otomotiv sektöründe yoğun ilgi gören Fiat firması, opsiyonlara ve seçilen kampanyalara göre farklı fiyat seçeneklerinin de olabileceğini belirtti.

Güncel Fiat araba fiyatları

Donanımı: Easy. Versiyonu: 1.4 Fire 95 HP. Yakıt Tipi: Benzinli. Kampanyalı Fiyatı: 555.900 TL.

Donanımı: Urban. Versiyonu: 1.4 Fire 95 HP. Yakıt Tipi: Benzinli. Kampanyalı Fiyatı: 629.900 TL.

Donanımı: Lounge. Versiyonu: 1.4 Fire 95 HP. Yakıt Tipi: Benzinli. Kampanyalı Fiyatı: 671.900 TL.

Donanımı: Street. Versiyonu: 1.4 Fire 95 HP. Yakıt Tipi: Benzinli. Kampanyalı Fiyatı: 625.900 TL fiyatlar ile satışa sunuluyor. Fiyatlar konusunda daha detaylı bilgiye Fiat sitelerinden sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN