Garanti BBVA'dan bayram öncesi rekor promosyon! Bu rakamları görmeden banka seçimi yapmayın: Emekli çifte bayram

Garanti BBVA'dan bayram öncesi rekor promosyon! Bu rakamları görmeden banka seçimi yapmayın: Emekli çifte bayram

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte emekli promosyonlarındaki rekabet yeniden hız kazandı. Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte son dokunuşları yapan bankalar güncel promosyon rakamlarını açıkladı. En düşük emekli maaş zammı ile birlikte otomatik olarak artan promosyon ödemelerine bir de güncelleme geldi. Son güncelleme ile birlikte Garanti Bankası yarışa noktayı koydu. İşte güncel promosyon ödemesi...

PROMOSYON ÖDEMESİNDE REKOR RAKAMLAR

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte 2 milyon 500 bin vatandaşa emeklilik hakkı tanındı. Emeklilikte yapılan bir diğer dev düzenleme ise en düşük emekli maaşında geldi. En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesi ile birlikte promosyon ödemeleri otomatik olarak artış sağladı.

EYT'nin yürürlüğe girmesi ve en düşük emekli aylığının yükselmesi ile birlikte promosyon ödemeleri yeniden alevlendi. Bankalar arasında yaşanan promosyon rekabeti büyük bir hız kazandı. Ramazan Bayramı'nın kapıya dayanması ile birlikte araştırmalar sürdürülüyor.

Emekli müşterileri kendi bünyesine katmak isteyen vatandaşlar ise en yüksek tutarı vermek için çabalıyor. EYT düzenlemesi ile birlikte mart ayının başında kabul edilerek yürürlüğe girdi. Düzenleme sonrasında EYT'den faydalanan kişi sayısı 1 milyon 600 bin olduğu açıklandı.

0x0-emekliye-2550-tlye-kadar-promosyon-emekliye-ek-zam-olacak-mi-bankalar-ne-kadar-promosyon-veriyor-1595601307418-1.jpg

GARANTİ BANKASI GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMESİ

Garanti Bankası tarafından maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri bayram öncesinde güncellendi. EYT ve en düşük emekli maaş düzenlemesi sonrasında yaşanan rekabete Garanti Bankası'nda katıldı. Garanti Bankası tarafından bayram öncesinde yapılan promosyon güncellemesi şu şekilde;

  • Emekli maaşı 3.500 liraya kadar olan emekliler 4.500 TL nakit promosyon alacak
  • Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olan emekliler 5.250 TL
  • Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan emekliler 6.750 TL
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve 10.000 liranın üzerinde olan emekliler ise 7.500 TL tutarında nakit promosyon alacak.

62fa0c76c8c37301dcc70650-1.jpg

PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Garanti Bankası tarafından sunulan promosyondan faydalanabilmek için 30 Nisan tarihine kadar şubeye gitmeniz gerekir. Emekli maaşınızı Garanti Bankası'na taşımanız ile birlikte 3 yıl boyunca Garanti Bankası'ndan maaş alacağınıza taahhüt vererek promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN