Garanti, TEB, Akbank... Süper kredi fırsatı başladı: Bankaya gitmeden 33 bin liranız şıp diye cebinizde

Garanti, TEB, Akbank... Süper kredi fırsatı başladı: Bankaya gitmeden 33 bin liranız şıp diye cebinizde

Garanti BBVA, Akbank ve TEB tarafından başlatılan yeni kredi kampanyası dikkat çekiyor. Acil nakit ihtiyacı olan müşteriler şubeye gitmeye gerek kalmadan ATM'den nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek...

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından birçok kişinin acil nakit ihtiyacı da arttı. Bu kapsamda harekete geçen bankalardan yeni ihtiyaç kredisi kampanyaları gelmeye devam ediyor.

Garanti BBVA, TEB ve Akbank tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ise oldukça dikkat çekici. O şartları taşıyan müşteriler bankaya gitmeye gerek kalmadan 33 bin liralık ihtiyaç kredilerini şıp diye alabilecekler.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ

TEB acil nakit ihtiyacı olanlara 33 bin lira kredi imkanı sunuyor. Başvuru yapmak isteyenler T.C kimlik numarasını 4466'ya SMS göndererek yapabilirler. Başvurusu onaylananlar şubeden ya da internet bankacılığı üzerinden paralarını alarak kullanabilirler.

ihtiyac-kredisi-1.jpg

GARANTİ BBVA İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti Bankası da müşterilerine 33 bin lira kredi imkanı sunuyor. Ancak krediden faydalanmak için çalışanların 3 ay kesintisiz sigorta şartını, emeklilerin ise maaşını Garanti'den alma şartını taşıyor olması gerekiyor.

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ

Diğer bankalar gibi 33 bin lira kredi imkanı sunan Akbank aynı zamanda internet bankacılığından kolay başvuru imkanı da tanıyor. Kredi başvurusu onaylananlar, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan internet bankacılığı ile kredisini kullanmaya başlayabiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN