Gece yarısı gelen haberle altın uçuşa geçti! Gram altın biriktirenlere günler sonra iyi haber

Gece yarısı gelen haberle altın uçuşa geçti! Gram altın biriktirenlere günler sonra iyi haber

Altın borcu olanlar kafasını taşlara vuracak! Gece yarısı gelen haberle altın uçuşa geçti! FED’in güvercin mesajıyla altın fiyatları yeniden zirvelere tırmandı. Gram altın biriktirenlere günler sonra iyi haber geldi...

Altının ons fiyatları, ABD Merkez Bankası'nın (FED) güvercin mesajlarıyla birlikte 1981 dolardan 2039 dolara kadar yükselerek, tekrar kritik seviyenin üzerine çıktı. Gram altın ise ons altındaki bu yükselişin etkisiyle 1900 liranın üzerine çıkarak, yatırımcıları olumlu bir seyirle karşıladı.

ONS ALTIN HAFTANIN ZİRVESİNE ÇIKTI

2023-gram-altin-en-yuksek-kaci-gordu1.webp

Fed, faiz artırımlarında sona gelinmesi sinyali vererek doların ve tahvil getirilerinin ciddi düşüşe geçmesine neden oldu. Bu durum, ons altın fiyatlarının Fed'in güvercin açıklamalarının etkisiyle bir haftanın zirvesine çıktı.

GRAM ALTIN 1902 LİRAYA YÜKSELDİ

Ons altın, 1981 dolardan başlayarak, 2000 doların üzerine çıkarak, bugünkü işlemlerde 2039 dolara kadar yükseldi. Ons altındaki bu güçlü yükseliş, gram altın fiyatlarını da etkiledi. Gram altın, ons altındaki rallinin etkisiyle 1900 liranın üzerini test ederek, 1902 liraya kadar çıkışını sürdürdü. Şu anda ise yüzde 0,78'lük bir artışla 1899 liradan alıcı buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN