Gram Altın 785 Liraya Düşer Mi? İslam Memiş 'Son Şans' Dedi Bombayı Patlattı

Gram Altın 785 Liraya Düşer Mi? İslam Memiş 'Son Şans' Dedi Bombayı Patlattı

Piyasalara ilişkin yaptığı değerlendirmeler ile dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, katıldığı bir TV yayınında dolar ve altına ilişkin gelen soruları yanıtladı. Memiş, risk ve baskılanmaya dikkat çeken gram altın için yeni seviyeleri verdi. Yükselişlerin devam etmesi durumunda ileriki süreçlere ilişkin analiz yapan Memiş, bakın yatırımcı için neler söyledi?

Açıklamalarıyla son zamanların en çok takip edilen uzman isimler arasında yer alan Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gümüşe ilişkin kritik açıklamalar yaptı. Elindeki gram altını ne zaman satacağı konusunda araştırma yapan yatırımcı için Memiş, gram altının göreceği seviyeyi verdi. Direnç ve destek seviyeleri ile yatırımcıya yol haritası çizen Memiş, "Yani 7 ayda gram altın yatırımcısına 230 lira kazandırdı" diyerek yeni seviyeleri de verdi.

gramaltin.jpg

EMTİALARDA RİSK VE RESESYON UYARISI

Gümüş ve altında son 1 yılda baskı olduğunu belirten Memiş, risk ve resesyona dikkat çekti. FED'in faiz kararını açıklamadan önce piyasaların fiyatlandığını belirten Memiş, şu an görülen fiyatların düşüş olduğu söyledi. Ons altında yeni seviyeler veren Memiş, "Ons altın dün 1760 devamında 1780, aslında hedef 1800 dolar seviyesi. Yükselişler devam ederse ilerisine bakacağız" dedi.

altin.jpg

GRAM ALTIN 7 AYDA 230 LİRA KAZANDIRDI

Gram altının son 7 ayda yatırımcısına 230 lira kazandırdığını beliren Memiş, "Yıla 785 liradan başlayan gram altın bugün hem banka hem Kapalı Çarşı'da 1015 lira seviyesinde. Yani 7 ayda gram altın yatırımcısına 230 lira kazandırdı. Tabii ki 1200 ve 1450 öngörümü koruyorum, kamuoyu ile paylaşıyorum. Dolardan destek görüyor, dolar gram altını desteklemeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

gramaltin-dolar.jpg

GRAM ALTINDA SON ŞANS

Yatırımcının gram altını için dolar kurunu da takip etmesi gerektiğini belirten Memiş,"1020 lira direnç seviyesi var yukarıda. Ağustos gram altında alım için son fırsat. Makas aralığına dikkat etmek gerekiyor. Gerçek değeri gram altının 1015 lira seviyesi. 1015'i baz almalılar. 1000'in altına sarkmalar son bir şans olarak ön planda duruyor." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN