Gram altın biriktirenler dikkat! Piyasa kahini Hatice Kolçak 4 Kasım'dan sonra altın fiyatlarının akıbetini açıkladı

Gram altın biriktirenler dikkat! Piyasa kahini Hatice Kolçak 4 Kasım'dan sonra altın fiyatlarının akıbetini açıkladı

Altın tahminleriyle yatırımcılar tarafından yakından takip edilen ünlü Ekonomist Hatice Kolçak, gram altında beklediği yeni seviyeyi duyurdu. Elinde gram altını olanlar dikkat! Piyasa kahini Hatice Kolçak 4 Kasım'dan sonrayı işaret edip uyardı. Altında dananın kuyruğu kopuyor. İşte Hatice Kolçak'ın gram altın tahmini ve piyasa uyarıları...

Altın fiyatları ile ilgili flaş gelişme! ABD'den gelen istihdam verileri sonrası ons altın 2 bin dolara kadar çıkmış durumda. Ons altındaki yükseliş iç piyasada gram ve çeyrek altında rekor seviyelere çıkmasına neden olurken piyasa kahini Hatice Kolçak'tan korkutan uyarı geldi. Kolçak, gram altında beklediği yeni seviyeyi duyurdu. Gram altın biriktirenler dikkat! 4 Kasım'dan sonra rekora hazır olun. İşte Hatice Kolçak'ın gram altın tahmini ve kritik altın uyarısı...

HATİCE KOLÇAK'TAN KORKUTAN GRAM ALTIN TAHMİNİ

Yıl başından bu yana yükseliş trendinde olan altın fiyatları yatırımcıların gündeminde. ABD'den gelen istihdam verileri sonrası rekor seviyeye ulaşan ons altın 2 bin doları aştı. Ons altındaki yükseliş gram ve çeyrek altın fiyatlarını etkilerken piyasa kahini Hatice Kolçak'tan kritik uyarı geldi. Elinde gram altın olanlar dikkat! O tarihten sonra... Peki Altın yükselecek mi? Altın fiyatları düşecek mi?

ghghgh-2023-11-04t104515-269.jpg

GRAM ALTIN BİRİKTİRENLER DİKKAT! BİR AY SONRA...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ederken ekonomist Hatice Kolçak'tan çok önemli açıklamalar peş peşe geldi. Bir ay sonrayı işaret eden Kolçak, gram altında beklediği yeni seviyeyi şu sözlerle duyurdu:

"Savaşın tamamen rafa kalktığını düşünürsek eğer ons altın yeniden FED’in takibi kapsamında değerlendirilecek, savaş olmasaydı eğer dolar 1.800 seviyelerinde seyrediyor olacaktı. FED artık faiz artışında sıkıştı. Tüm bu gelişmeler ons altın için olumlu bir durum göstergesi, 2024’ün ikinci çeyreğinde ise bu konjonktürün önü açık gibi, gram altını 1.820 liraya test ettiğini gördük. Gram altın artık her geri çekilmeler bize göre alım fırsatı doğuruyor. Buralardan toparlanma olabilir. Gramı altının büyük destekçisi dolar kurunun 30 TL civarını kapatma durumu söz konusu bu ani atakla birlikte uzun vadeli dediğim gibi gram altın bu seviyelerde alım fırsatı doğurabilir. Güvenli liman her zaman kıymetli madendir. Cebinizde biraz nakit kalsın istiyorsanız altın dışında, bir miktar döviz portföylerini de değerlendirebilirsiniz."

4 KASIM 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının spot piyasadaki ons fiyatı bin 2.000 dolar seviyesinde işlem görüyor. 4 Kasım 2023 tarihi itibariyle bugün gram altın, güncel olarak 1.818 liradan işlem görmektedir.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın için güncel alış fiyatı 2.994 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı 3.034 TL'dir.

hgh-10.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da yatırımcıların yakın takibinde. Bugünün alış fiyatı 6.005 lira, satış fiyatı ise 6.069 lira olarak belirlenmiştir.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını, 12 bin lira eşiğini aşarak 11 bin 974 lira alış fiyatıyla işlem görmektedir. Satış fiyatı ise 12 bin 087 lira olarak kaydedilmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN