İslam Memiş'ten ezber bozan tahmin! Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor: Birden yükselecek, net tarih verdi

İslam Memiş'ten ezber bozan tahmin! Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor: Birden yükselecek, net tarih verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları için korkutan uyarı geldi. ABD istihdam verileri sonrası yükselişe geçen altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Gram altın 1.818 TL'ye çıkarken çeyrek altın fiyatı ise 2.991 liraya kadar çıktı. 'Altın fiyatları yükselişine devam edecek mi?' sorusuna yanıt veren İslam Memiş, elinde altın olanları uyardı. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor. Memiş 'birden yükselecek' dedi ve tarih verdi. İşte detaylar...

Altın fiyatları küresel kriz ve Orta Doğu'daki İsrail-Filistin savaşı ile birlikte sert yükselişine devam ediyor. İç piyasada gram ve çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken gözler uzmanlardan gelen açıklamalara çevrildi. Altın tahminleriyle sık sık gündeme gelen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi. Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş'ten ezber bozan tahmin! Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopuyor. İslam Memiş 'Birden yükselecek' dedi ve tarih verdi. İşte 4 Kasım 2023 güncel altın fiyatları...

İSLAM MEMİŞ'TEN EZBER BOZAN TAHMİN

Küresel piyasaların beklediği ABD istihdam verileri açıklandı. Yayınlanan rapora göre, piyasa beklentisi 180 bin seviyesinde olan tarım dışı istihdam 150 bin seviyesinde gerçekleşti. Ekim ayında ülkede işsizlik oranı ise yüzde 3,9 olurken, piyasanın işsizlik beklentisi ise yüzde 3,8 seviyesindeydi. Ülkede eylül ayında da işsizlik oranı yüzde 3,8 seviyesinde gerçekleşmişti.

ABD istihdam verileri sonrası ons altın 1987 dolardan 2 bin dolara kadar yükseldi. Yükselen altın fiyatları sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan uyarı geldi.

İSLAM MEMİŞ 'BİRDEN YÜKSELECEK' DEDİ VE TARİH VERDİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "2 bin $ üzerinden altın almam. 1.960 sonra 1.930 $ gerilemesi gerek. Borsada yüzde 50 alım için yine beklemedeyim." ifadelerini kullandı.

gfgf-2023-11-04t013128-214.jpg

4 KASIM 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının spot piyasadaki ons fiyatı bin 2.000 dolar seviyesinde işlem görüyor. 4 Kasım 2023 tarihi itibariyle bugün gram altın, güncel olarak 1.818 liradan işlem görmektedir.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın için güncel alış fiyatı 2.994 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı 3.034 TL'dir.

fggf-31.jpg

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da yatırımcıların yakın takibinde. Bugünün alış fiyatı 6.005 lira, satış fiyatı ise 6.069 lira olarak belirlenmiştir.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını, 12 bin lira eşiğini aşarak 11 bin 974 lira alış fiyatıyla işlem görmektedir. Satış fiyatı ise 12 bin 087 lira olarak kaydedilmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN