Gram altın fiyatları uçuşa hazırlanıyor! Bu tarih itibariyle tutabilene aşk olsun, gram altın için tarih verildi!

Gram altın fiyatları uçuşa hazırlanıyor! Bu tarih itibariyle tutabilene aşk olsun, gram altın için tarih verildi!

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son zamanlarda büyük bir düşüş yaşayan altın fiyatları yeninden yükselişe geçti. Fakat çok sürmeden tekrardan düşüşe geçti. Sürekli olarak meydana gelen inişli çıkışlı fiyat tarifesi üzerine uzman isimlerden açıklamalar geldi. Uzman isim Tuna Kaya tarafından yapılan açıklama ile birlikte altın yatırımcılarına duyuru da bulundu. Altın fiyatları ne zaman artacak? İşte tüm detaylar...

ALTIN FİYATLARI KANATLANIP UÇACAK!

Altın piyasasındaki dalgalanmalar büyük bir hız kazandı. Sürekli olarak inişli çıkışlı fiyat tarifesini yansıtan altın fiyatları 2022 yılında büyük bir kazanç sağlamıştı. 2023 yılı ile de kazandırmaya devam ederken son 1 aydır büyük bir düşüş gündemde yer alıyor. Düşüşe geçen altın fiyatına dair ünlü ekonomistlerden açıklamalar gelmeye başladı.

Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmayı başaran altın fiyatlarındaki oynaklık üzerine Tuna Kaya açıklamada bulundu. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile birlikte altın piyasasında yaşanan dalgalanmalar hız kazandı.

7.6 ve 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketi ile birlikte 11 ilimizde adeta yıkım meydana geldi. Altın fiyatlarının volatilite sebebiyle düşmesinden dolayı yatırımcılar tedirginleşti. Tuna Kaya'nın açıklaması ise yatırımcılara adeta soğuk su serpti.

ffwd1o4x0aah-zx.jpg

TUNA KAYA SON NOKTAYI KOYDU!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmaların hızlanmasıyla endişelenen yatırımcılara ekonomistler tarafından birçok açıklama geldi. İslam Memiş ve daha birçok uzman isimden açıklama gelse de henüz böylesi gelmedi. Ünlü ekonomist Tuna Kaya tarafından yapılan açıklamalar yatırımcıların dikkatini çekti.

Gram altın fiyatları ve ONS altın fiyatları hakkında kritik detaylara değinen Tuna Kaya tahminlerini yatırımcı vatandaşlar ile paylaştı. Seçim sonrasında birçok uzman tarafından yapılan açıklamaya göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor. Altın almak için önümüzdeki iki ayın iyi değerlendirilmesi konusunda uyarılarda bulundular.

gramaltinson-t78u-cover.jpg

TUNA KAYA'NIN GRAM ALTIN TAHMİNİ!

Şubat ayı itibariyle düşüşe geçen gram altın fiyatları hakkında yorumlar yapan Tuna Kaya sosyal medyada gündem haline geldi. Altın fiyatlarına dair birçok açıklama yapan uzmanlar üzerine isabetli tahminleriyle gündemde yer alan Tuna Kaya açıklamasını yaptı.

Ünlü ekonomist Tuna Kaya tarafından gelen açıklama ile birlikte ONS altın değerinin 3 bin dolara yükseleceği iddialarında bulundu. ONS altın fiyatları hakkında uçuk bir tahminde bulunan Tuna Kaya yatırımcıları uyardı. ONS altın fiyatının 3 bin dolara yükselmesi halinde gram altın fiyatlarının 2 bin seviyelerine yükselmesi anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN