Gram altın ve gümüş için tarih verildi! Uzman isimden uyarı geldi, 'Dikkat Edelim' çağrısı yapıldı

Gram altın ve gümüş için tarih verildi! Uzman isimden uyarı geldi, 'Dikkat Edelim' çağrısı yapıldı

Altın ve gümüş fiyatları 2023 yılı ile birlikte tekrardan gündemde yer almayı başarıyor. Kısa bir süre önce açıklama yapan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş tahminlerini duyurdu. Yeni tahminleriyle ilgi odağı olan uzman isim altın fiyatlarını göstererek net tarih verdi. Peki gram altın için verilen tarih ne zaman? İşte tüm detaylar...

Uzman isimden gram altın tahmini!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yaptığı analiz ve tahminler ile gündemde yer almayı başarıyor. İsabetli tahminleriyle ismini duyuran başarılı isim gram altın ve gram gümüş için yeni tahminlerde bulundu. Yapılan tahminler ile birlikte yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Ağzından çıkanların yatırım tavsiyesi olmadığına dikkat çeken İslam Memiş beklenen tarihi açıkladı. Paylaştığı tarihin özellikle gram altın için önemli bir gün olacağını da belirtti. Gram altın yatırımcılarının dikkatini çeken uzman isim yatırım araçlarının kendi tabiriyle göbek noktasında olduğunu söyledi.

Açıklamaları üzerine FED fiyatlanması hakkında konuşan Memiş, "Piyasaların bir hikayeye ihtiyacı var, en yakın bahane de Fed. Önümüzdeki hafta Fed fiyatlaması biraz daha konuşulur" ifadelerine yer verdi. Konuşmasının devamında ise 15 Şubat 2023 tarihine dikkat çekti. 15 Şubat tarihine dair yatırımcılara uyarılarda bulundu.

islam-memis1.webp

İslam Memiş o tarihe dikkat çekti!

İslam Memiş yaptığı açıklamalarda dolar tarafından önemli bir şeyler olmadığını vurgulayarak altın tarafında yoğunluk gösterdi. Son zamanlarda stabil bir şekilde devam eden döviz fiyatlarının geleceğine dair yorumlarda geldi.

İlerleyen günlerde düşüş olma ihtimalinin az olduğunu belirten uzman isim dolar kurunun 18,80 gözükse de 19 lira üzerinde bir kur olduğunu iddia etti. Dövizin baskılanma sürecinin devam ettiğini söyleyen İslam Memiş haziran ayı ile birlikte 24-25 seviyelerine yükselme ihtimalinin bulunduğunu da yatırımcılara bildirdi.

izi-bmgd.webp

Gram altını olanlara kritik uyarı!

Gram altın fiyatlarına dair net tarih veren altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatının ekranlarda 1.163 TL, serbest piyasalarda ise 1.178-1181 TL seviyelerinde olduğu açıkladı. Uzman ismin son zamanlarda sık sık uyarılarda bulunmasının üzerine ONS altın fiyatı 1.940 dolara kadar yükseldi.

15 Şubat tarihine dikkat çeken uzman isim 1.850-1.950 aralığına dikkat çekti. İlerleyen günlerde ONS altın değerinin 1.907 dolar, 1.880 dolar ve 1.860 dolar seviyelerine gelebileceğinin tahmininde de bulundu.

1513516.webp

İslam Memiş beklentilerini duyurdu!

İslam Memiş konuşmasında, "Gram altını takip edebilmek için ONS altın fiyatlarını da takip etmemiz gerekir. Daha önce uyarılar yaptım. Gram alın fiyatlarında aşağı yönlü bir trend bekliyorum. Gram altında yaşanan düşüş ONS altın fiyatı nedeniyle yaşanacak. Yıl içerisinde 1.350, 1.450 ve üzeri rakamları bekliyorum." sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN