Gram altında riskli işlem! Tunç Şatıroğlu verdiği seviyeyle "Yok artık" dedirtti

Gram altında riskli işlem! Tunç Şatıroğlu verdiği seviyeyle "Yok artık" dedirtti

Fiziki altında yaşanan düşüş elinde altın olanları tedirgin ederken Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan uyarılar da tek tek geldi. Gram altında beklediği seviyeyi veren Şatıroğlu, günlük al-sat yapanlar için bakın ne dedi?

Piyasalarda hareketlilik Kasım ayında da devam ederken gram altın 989 seviyelerinde alıcının karşısına çıkmaya devam ediyor. Bir kaç hafta önce 1000 lira üzerini gören gram altındaki düşüş devam edecek mi? Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan gram altın seviyesi geldi. Bakın 1 gram altın ne kadar olacak?

altin-aa-1553624-001.jpg

TUNÇ ŞATIROĞLU'NDAN GRAM ALTIN SEVİYESİ

Emtia fiyatlarında dalgalanmalar yaşanırken Kasım ayında altında yaşanan düşüş yatırımcıyı korkutmaya başladı. Altının yükselmesini bekleyenlere ise Tunç Şatıroğlu'ndan müjdeli haber geldi. Açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken ve yaptığı isabetli değerlendirmelerle bilinen Şatıroğlu, özellikle günlük al-sat yapanları risk konusunda uyardı.

O İŞLEM RİSKLİ

Günlük alım satım yapanlar için yapılan işlemin ciddi riskler doğurabileceğini ifade eden Tunç Şatıroğlu, gram altın için beklediği seviyeyi açıkladı. Şatıroğlu, gram altında Bin 132 lira seviyesini beklediğini ifade ederek, “Birkaç günlük al satlar ile para kazanmaya çalışmak risk yönetimi yapılsa bile yüksek riskli bir iştir." diyerek uyarısını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN