Halkbank müşterilerini sevindirdi! Yüzde 0,99 faizli ısı yalıtım kredisi sunuyor! 50 bin TL kredi veriyor

Halkbank müşterilerini sevindirdi! Yüzde 0,99 faizli ısı yalıtım kredisi sunuyor! 50 bin TL kredi veriyor

Halkbank tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kamu bankası olarak vatandaşlara uygun teklifler sunan Halkbank yeni kampanyasını açıkladı. “Önce Halkız, sonra bankayız” sloganı ile kampanyalarına devam eden Halkbank bu kez de konutlarda ısı yalıtımı kredisini açıkladı. İşte konut ısı yalıtımı kredisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar da evlerinde ısınmanın yollarını arıyor. Isı yalıtımı arayışı içerisine giren vatandaşlar için Halkbank yeni bir kampanya düzenledi. Bina yalıtımı bulunmayan ve yalıtımını yenilemek isteyen Halkbank müşterileri için ihtiyaç kredisi veriliyor. Birçok avantajı bulunan bu kredi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte konut ısı yalıtımı kredisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

KONUTLARDA ISI YALITIMI KREDİSİ

Günümüzde sürdürülebilir çevre politikaları için destekler devam ederken bu konuda bir adım da Halkbank'tan geldi. Enerji tüketimini azaltarak enerji verimliliği sağlanması adına ısı yalıtım kredisi sunan Halkbank müşterileri sevindirdi. Yalıtım Sözleşmesini ibraz eden konut maliki gerçek kişi Halkbank müşterileri, daire başına 50 bin TL’ye kadar, 60 ay vadeli ve aylık %0,99 faiz oranlı, tahsis ücretli şartları ile yararlanabiliyor.

Halkbank ısı yalıtımı

HANGİ HARCAMALARDA KULLANILABİLİYOR?

Halkbank tarafından sağlanan kampanya doğrultusunda krediye dahil olacak harcamalarda belirlendi. Bu doğrultuda krediye konu olan harcamalar yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri ile dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı olarak belirlendi. Apartman ya da site sakinleri tarafından oy çokluğu ile alınacak olan kararın Halkbank’a sunulması durumunda krediden yararlanabilmektedir.

KREDİ ÖDEMESİ NASIL YAPILACAK

Kredi için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar ödemelerin nasıl olduğunu da araştırmaktadır. Bu kapsamda kredi için daire başına 50 bin TL kredi verilmektedir. Bu kredi için 60 ay vade ve aylık %0,99 akdi faiz oranı ile 275 TL tahsis ücreti imkanı tanınıyor. Bu doğrultuda kredi için aylık 1.185,56 TL taksit ödemesi ve %16,1900 yıllık maliyet oranı verilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN