HGS etiketi olanlar dikkat! Zamlı tarife 3 Nisan'da başlıyor: 100 TL'den 175 TL'ye çıktı

HGS etiketi olanlar dikkat! Zamlı tarife 3 Nisan'da başlıyor: 100 TL'den 175 TL'ye çıktı

Yerel Seçimler öncesi araç sahiplerine peş peşe kötü haberler gelmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle benzin ve motorin fiyatlarına peş peşe zam geldi. Gelen zamlar akaryakıt tabelalarını değiştirirken sürücüler bir kötü haber daha verildi. HGS etiketi olanlar dikkat! 100 TL'den 175 TL'ye kadar çıkarıldı. Zamlı tarife 3 Nisan'dan itibaren başlayacak. İşte zam haberinin detayları haberimizde...

Sürücüler bu haber sonrası bir daha araçlarına binemeyecek. Hızlı Geçiş Sistemi'nde alt limit fiyatına zam geldi. Daha önce 100 TL olarak uygulanan alt limit fiyatı 175 TL'ye çıkarıldı. Turhan Bozkurt son dakika olarak duyurdu. Zamlı tarife 3 Nisan'dan itibaren uygulanmaya başlanacak.

HGS ETİKETİ OLANLAR DİKKAT! OKKALI ZAM GELDİ

Araçların otoyollar ve köprülerden geçmek için kullandığı Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) okkalı zam yapıldı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Turhan Bozkurt, sürücülere kötü haberi duyurdu. Bozkurt yaptığı paylaşımda, lt limitin yeni zamla 100 TL'den 175 TL'ye çıktığını ifade etti.

yeni-proje-2024-03-30t101022-832.jpg

O TARİHTEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Gelen zam sürücülerin tepkilerine neden olurken tarih bile verildi. HGS'de zam tarife 3 Nisan'dan itibaren aktif olarak araç sahiplerine yansıtılacak. Turhan Bozkurt yapmış olduğu paylaşımda şunları söyledi:

"Hızlı Geçiş Sistemi'ne (HGS) zam geldi.

Alt limit 100 TL'den 175 TL'ye çıktı.

Zamlı tarife 3 Nisan'dan itibaren geçerli olacak."

yeni-proje-2024-03-30t101010-750.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN