Hyundai'den WRC takımı için GTA 6 parodi fragmanı! Sezona tüm dikkatler üzerinde başlayacak...

Duyurulmasının ardından hem sosyal medya platformu X (eski adıyla twitter) hem de YouTube'da izlenme rekorları kıran GTA 6 fragmanı, çıktığı günden bu yana farklı versiyonlarıyla tekrardan gündeme geliyor. Ancak, bugünkü konumuz, oyunlardan ziyade Hyundai'nin yapmış olduğu, Hyundai WRC takımı için yapılan harika GTA 6 parodi fragmanı. Sezonun başlamasına yaklaşık 1 hafta kala paylaşılan bu video ise Hyundai için dikkat çekici bir başlangıç sağlayacak.

BARAN BEKİ

Geçtiğimiz ay fragmanı paylaşılan GTA 6 (Grand Theft Auto VI), X platformunda en çok beğenilen ve yeniden paylaşılan gönderilerden biri olurken bu fragman YouTube'da ise an itibariyle yaklaşık 170 milyon görüntülenme ve 11 milyondan fazla beğeniye sahip. Beklentileri yükselten bu fragmana ise o günden beri farklı parodiler yapılıyor.

hyundai-gta-6-parodi.png

"GRAND TEST AUTO"

Yapılan bazı parodilerin bazıları oldukça utanç verici gözükse de Hyundai bu işin hakkını fazlasıyla vererek yapmış gibi görünüyor. Dünya Ralli Şampiyonası (WRC) 2024 yılı için takımını tanıtan Hyundai, "Grand Test Auto" ile hem harika bir reklam videosu yaparken hem de ortaya oldukça renkli bir video çıkarttı.

Tanıtım videosuyla alışılmışın dışında düşünen Hyundai'yi kutlarken Hyundai, 2024 WRC sezonunun başlamasına yaklaşık 1 hafta kalmasıyla beraber yeni sezona oldukça dikkat çekici bir şekilde başlayacak. Fragmanda ralli pilotu Ott Tänak ve Thierry Neuville, GTA 6 ana karakterlerinin yerini alırken hem müziğin hem de konuşmaların GTA 6'ya sadık kalınarak yapılması ise dikkat çekti.

hyundai-gta-6-parodisi.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir