İBB Megakentte arsa sahibi yapıyor! 3 ilçedeki 5 arsa satışa çıktı: 5 bin 250 TL'si olan...

İBB Megakentte arsa sahibi yapıyor! 3 ilçedeki 5 arsa satışa çıktı: 5 bin 250 TL'si olan...

Eğer yatırım yapmak için arsa arıyorsanız bu ilanlar tam size göre! İstanbul'da uygun fiyatlı arsa satışları başlıyor. Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemde konut ve arsa fiyatları günden güne artış gösterse de yatırım yapmak isteyen insanlar için büyük bir fırsat geldi. İstanbul'da ihale usulü uygun fiyatlı arsa satılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İSTANBUL'DA UYGUN FİYATLI ARSA SATIŞI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bildirilen son haberlere göre İstanbul Kartal, Zeytinburnu, Kağıthane ilçelerinde beş tane arsa satılacak. İhale usulüyle satılacak arsaların ihaleleri 14 Haziran tarihinde 11.15 saatinde yapılacak. Arsalar 5 metrekare ve 204.21 metrekare arasındaki büyüklüklerde değişiyor. Arsalar 5 bin 250 TL ile 85 bin 768 TL arasında değişen teminat bedelleriyle satılacak. Arsa fiyatları ise 175 bin TL 2 milyon 858 bin 940 TL arasında değişecek. Arsaların hepsi konut alanı olarak satılacak. 

Uygun Fiyatlı Arsa Satışı Başladı

İhaleler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane adresinde yapılacak. İhale şartnamesi Mesken Şube Müdürlüğü aracılığıyla satın alınabilecek. İhaleye katılmak için kanuni ikametgah ve kimlik sureti, yabancı kişiler için tebligat gösterilmesi, tüzel kişiler için tebligat adresi gösterilmesi, tüzel kişi siciline kayıtlı olan idareden ihale yapılacak sene içinde alınan sicil kaydı, noter tasdikli imza sirküleri, dernekler ve vakıflardan ihaleye katılacaklar için noter tasdikli imza beyannamesi, 2886 sayılı devlet ihale kanunu kapsamında olan geçici teminat, eğer vekaleten katılım sağlanacaksa noter tasdikli vekaletname, ortak girişim olacaksa ortak girişim beyannamesi, bütün belgelerin aslının ya da noter tasdikli olması, yabancı kişiler için konsolosluklar tarafından alınan belgelerin şerhi, ihaleye katılacak kişilerin öncesinde şartları tamamen okuması, belgelerin en geç 14 Haziran tarihi saat 10.00'a kadar teminat müzekkeresi ve teminat bedelinin yatırıldığı ile ilgili dekont ile teslim edilmesi gerekiyor. Telgraf veya faks ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN