iPhone 15 Pro Max daha çıkmadan fiyatı ifşalandı! 5 yıl önceki araba fiyatına satılacak!

iPhone 15 Pro Max daha çıkmadan fiyatı ifşalandı! 5 yıl önceki araba fiyatına satılacak!

Önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri, önceki iPhone modellerine kıyasla birçok yeni özellik sunacaklar. Bu nedenle, iPhone 15 Pro ve Pro Max, şimdiye kadar piyasaya sürülmüş en pahalı iPhone modelleri olacaklar. İşte detaylar...

Apple, ABD merkezli bir teknoloji şirketi olarak, iPhone 14 serisinin tanıtımından hemen sonra iPhone 15 modelleri için çalışmalarına başladı. Geçen yıl Eylül ayında duyurulan iPhone 14 serisinden sonra, şimdi gözler iPhone 15 serisine çevrildi.

EN PAHALI IPHONE MODELİ OLARAK KAYITLARA GEÇECEK

3

Apple hayranları, iPhone 15 serisini merakla beklerken, fiyat konusunda ilk söylentiler de ortaya çıkmaya başladı. Yayınlanan bir rapora göre, serinin en güçlü modeli iPhone 15 Pro Max'in fiyatı, iPhone 14 modeline kıyasla yüzde 48 daha pahalı olacak. Bu da tarihteki en pahalı iPhone modeli olarak kayıtlara geçecek.

Bununla birlikte, hem iPhone 15 Pro hem de iPhone 15 Pro Max’in, temel modellerden biraz daha farklı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Çinli United Daily News tarafından yayınlanan bir haberde ise iPhone 15 Pro Max'in fiyatının 20.000 RMB'ye kadar çıkabileceği iddia ediliyor. Bu da güncel kurla yaklaşık 2 bin 900 dolara denk geliyor. Vergiler hariç yaklaşık 56 bin TL'ye tekabül ediyor.

Ancak, tüm bu fiyatların henüz birer iddia olduğunu belirtmek gerekir. iPhone 15 serisi tanıtım tarihine yaklaştıkça, daha fazla bilgi ortaya çıkacak.

İddialara göre, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri, yeniden tasarlanmış bir kamera tasarımına sahip olacak. Ayrıca, bu modellerin sırasıyla 6.1 inç ve 6.7 inç ekranlara sahip olabileceği söyleniyor.

Apple'ın, iPhone 14 Pro'larda bulunan "Dinamik Ada" ekran tasarımını iPhone 15 serisindeki tüm modellere getirmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra, iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinin ise A17 çipinden güç alacağı ve 8GB RAM'e sahip olacağı tahmin ediliyor.

Sonuç olarak, iPhone 15 serisinin neler sunacağı merakla bekleniyor ve fiyatlarıyla ilgili iddialar da heyecan yaratıyor. Ancak, resmi tanıtım tarihi yaklaştıkça, daha fazla bilgi ortaya çıkacak ve son kararları da o zaman vereceğiz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN