Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin son 6 haftanın dibini gördü

Kripto paralar tepetaklak! Bitcoin son 6 haftanın dibini gördü

Bitcoin yüzde 3 değer kaybıyla altı haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bitcoinin 38 bin 200 dolar seviyesini görmesinin ardından analistler, teknik görünümün aşağı yönlü hareketin devam edebileceğine işaret ettiğine dikkat çekti.

Bitcoin yüzde 3 değer kaybederek 38 bin 200 dolar seviyesine kadar geriledi. 6 ayın en düşük seviyesini gördü.

Bitcoin an itibariyle 38 bin 500 dolar seviyesinden fiyatlanırken, ethereum 4,8 değer kaybederek 18 Mart’tan bu yana gördüğü en düşük seviye olan 2 bin 799 dolara geriledi.

Alt coinlerde ise; ripple 0,65 dolar, litecoin 100 dolar, SOL 95 dolar ve ADA 0,84 dolardan seyrediyor.

Bloomberg'de yer alan habere göre; kripto para borsasındaki düşüşlerde Fed'den gelen şahin açıklamaların etkisiyle, dünyada riskli varlıklardan çıkış eğilimi etkili oluyor.

Analistler teknik göstergelerin düşüşlere devam edeceğine işaret ettiğini belirtti. Fairlead Strategies Kurucu Ortağı Katie Stockton, Bitcoin’in haftalık görünümde Ichimoku Bulutu destek seviyesinin altına düştüğünü ve bir sonraki desteğin 27 bin 200 dolar civarında olduğunu kaydetti. Stockton kripto paraların aşağı yönlü seyredeceği öngörüsünde yalnız değil.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN