Kripto paralarda yükseliş sürüyor... Bitcoin, Ethereum, Shiba ve Solana son durum nedir?

Kripto paralarda yükseliş sürüyor... Bitcoin, Ethereum, Shiba ve Solana son durum nedir?

Ocak ayının ortalarından bu yana toparlanmaya çalışan lider kripto para birimi Bitcoin, son iki gündür sert yükselerek 42 bin dolar seviyesine kadar geldi. Bir süredir yükseliş trendinde olan kripto para bugün 43 bin dolar seviyesine kadar yükseldi. Alt coinlerin lideri olan Ethereum ise 3 bin 113 doların üstünü gördü. Öte yandan Shiba Inu token dün gece ralli yaptı.

Yeni haftaya değer kazanarak başlayan Bitcoin yatırımcısını sevindirerek, analistlerin direnç seviyesi olarak belirttiği 40 bin doların üstünde tutunmaya devam ediyor. 43 dolar seviyesini gören lider kripto para son 2 haftanın en yüksek seviyesinde seyrini sürdürüyor.

BITCOIN 43 BİN DOLARI GÖRDÜ

Kripto para borsasında Ocak ayının son haftasında başlayan toparlanma, Fed'in şahin açıklamalarının ardından yavaşlasa da kademeli yükselişine devam ediyor. 24 Ocak’ta 32 bin doları gördükten sonra yükseliş kaydeden Bitcoin üçüncü gününde de sert yükselişini sürdürüyor. Bitcoin bugün 43 bin doları görerek yatırımcısını heyecanlandırdı.

Bitcoin gün içerisinde 42 bin 734 dolar seviyesinden fiyatlansa da 43 dolara kadar çıkması piyasayı umutlandırdı.

ETHEREUM'UN FİYATI NE KADAR OLDU?

Bitcoin'deki kademeli yükselişi izleyen en yüksek hacimli ikinci kripto para Ethereum da yukarı yönlü seyrine devam ediyor. Ethereum bugün 3,091.80 dolar seviyelerinden fiyatlanıyor.

Ethereum son 24 saat içinde ise en yüksek 3 bin 113 dolar seviyesini gördü.

Solana en yüksek 118 dolar seviyesine gelirken, Dogecoin 0.15 centten fiyatlanıyor.

SHIBA INU SERT YÜKSELDİ

Bir buçuk yıl önce piyasaya sürülen şaka tokenin 24 saatlik hacmi 684,86M dolar oldu. Yeni güne satış yiyerek başlayan token, yüzde 24'lük yükselişle yatırımcısına en çok kazandıran alt coinlerden biri oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN