Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi piyasalarda yükseliş

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi piyasalarda yükseliş

Merkez Bankası'nın merakla beklenen politika faizi kararı öncesinde piyasalarda yükseliş mevcut. Dolar/TL, kritik güne 18,6182 seviyesinden başlarken euro/TL de 19,4397 seviyesinden açılışını yaptı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını bugün açıklayacak. Ekonomistler, geçen ay olduğu gibi bu ay da politika faizinin 150 baz indirilerek yüzde 9'a çekilmesini beklerken, karar öncesi piyasalar yukarı ivmeli seyrediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Güne stabil bir seyirle başlayan dolar/TL, perşembe günü 18,6182 seviyesinden işlem görüyor. Dolar, bir önceki kapanışını ise 18,6155 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Son aylarda yeniden güçlenen euro/TL, önceki kapanışını 19,3645 seviyesinden yaparken, haftanın dördüncü iş gününe 19,4397 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN