O bankadan promosyon müjdesi! EYT'liler için elini cebine attı... Rakamı duyanlar şimdiden bankada kuyruğa girdi

O bankadan promosyon müjdesi! EYT'liler için elini cebine attı... Rakamı duyanlar şimdiden bankada kuyruğa girdi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin Meclis'e taşınmasının ardından yeni gelişmeler peş peşe yaşanmaya devam ediyor. Yeni yılla berber promosyon ödemelerinde güncellemeye giden bankalardan yeni duyuru geldi. O banka gözü kararttı. EYT'liler bu promosyon kampanyası ile paraya para demeyecek. Rakamı duyan o bankanın önünde sıraya giriyor. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte detaylar...

Yeni yılla beraber emekli promosyon ödemelerinde güncellemeye giden bankalardan peş peşe duyurular gelmeye devam ediyor. Emekli maaşlarına gelen zamlar sonrası müşteri kaybetmek istemeyen bankalar kampanyalarını peş peşe duyuruyor. Son olarak Denizbank müşterilerine özel duyurduğu kampanya ile dikkatleri üzerine çekti. EYT'liler için dev müjde. Rakamı duyanlar Denizbank şubelerinin önünde sıraya giriyor. Peki Denizbank promosyon ücretleri ne kadar? Denizbank promosyon ücretlerini ne kadar yaptı İşte Denizbank EYT’li promosyon kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

EYT'LİLER DİKKAT! O BANKA GÖZÜ KARARTTI

EYT düzenlemesi Meclis'e taşındı. Görüşmeler devam ederken bankalar tarafından peş peşe duyurular yapılmaya başlandı. alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı düzenlemelerin tamamlandığını ve Meclis’e gönderilmek üzere milletvekillerine sunulduğunu belirtti. Gelen haber sonrası Denizbank EYT'liler için uyguladığı dev kampanyasını duyurdu. Promosyon ödemelerinin EYT'lilere göre tekrardan düzenlediğini dile getiren Denizbank, promosyon kampanyası kapsamında 7 bin 500 TL’ye vara maaş harici ödemenin yapılacağını ifade etti.

gfgfgf-62.jpg

RAKAMI DUYAN O BANKADA KUYRUĞA GİRİYOR

Emekli vatandaşlar için uygulanan promosyon kampanyasını her ay düzenleyen Denizbank, yeni kampanyasını son dakika olarak duyurdu. Yapılan paylaşımda söz konusu kampanyadan sadece EYT'lilerin yararlanabileceği belirtilerek detaylar paylaşıldı.

dffddf-14.jpg

EYT yasasına çıkmasına az bir süre kala EYT'liler için yeni bir promosyon kampanyası düzenleyen Denizbank, banka seçiminin “Denizbank” olarak işaretlenmesi, ilgili maaş hesabının 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünün verilmesi ve en az 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde sıraladı:

  • SGK’dan 3.500 TL’nin altında maaş alacak olanlar için: 4.500 TL
  • SGK’dan 3.500- 7.500 TL aralığında maaş alacak olanlar için: 5.250 TL
  • SGK’dan 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alacak olanlar için: 6.750 TL
  • SGK’dan 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alacak olanlar için: 7.500 TL

DENİZBANK EYT’Lİ PROMOSYON KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Denizbank’ın EYT’liler için geliştirmiş olduğu promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, yasanın çıkması ile birlikte dolduracak oldukları emeklilik formlarında yer alan “banka bilgileri” kısmına “Denizbank” yazmaları gerekmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN