O bankadan yaz ihtiyaçlarınızı karşılayacak büyük kampanya: Ayda 1000 TL'den az taksitle 20.000 TL'lik krediniz hazır!

O bankadan yaz ihtiyaçlarınızı karşılayacak büyük kampanya: Ayda 1000 TL'den az taksitle 20.000 TL'lik krediniz hazır!

Birçok bankadan peş peşe gelen uygun ödeme seçenekli kredi kampanyası o bankadan da geldi. Müşterilerinin acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen banka, yaz fırsatı kapsamında yeni kredi kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Yüksek faiz oranlarının ödemeleri zorlaştırdığı bu günlerde vatandaş en düşük faiz oranı sunan bankalara yönelmeye başladı. Ekonomik şartların zorladığı bu dönemde nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşa o bankadan kaçırılmayacak bir kredi fırsatı geldi.

Enpara, başlattığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşa online başvuruyla kredi imkanı sunuyor. Ayrıca kredinin geri ödeme seçenekleri de oldukça cazip.

DÜŞÜK FAİZ ORANI VE 36 AYA VARAN VADE SEÇENEĞİ

Enpara'nın başlattığı yeni kredi kampanyasında Hangi Kredi'yle özel bir anlaşma yapıldı. Bu kapsamda, Hangi Kredi üzerinden tanıtımı yapılan kredilere başvuru yapanlar, 3 ila 36 ay vade seçeneğini kullanarak kredi çekebilecek. Ancak taksit sayısına bağlı olarak faiz oranları değişecek. Bu yüzden taksit seçimi yapılırken faiz oranına dikkat etmek gerekiyor.

Bu doğrultuda oluşan faiz oranları şu şekilde:

- 3-12 ay taksitlerde %2,38 faiz oranı

- 13-24 ay taksitlerde %2,48 faiz oranı

- 25-36 ay taksitlerde %2,57 faiz oranı

yeni-proje-44.jpg

Enpara tarafından belirlenen şartlara göre en az 1.000 TL, en fazla ise 70.000 TL kredi çekmek mümkün. 70.000 TL'yi bulan kredi tutarlarında 36 ay vade seçeneği sunulurken, dosya masrafı gibi ek masraflar talep edilmemektedir. Enpara'nın yeni kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler başvurularını mobil üzerinden kolaylıkla yapabilecekler.

Krediye dair detaylar şöyle:

Faiz Oranı: %2,57

Toplam Faiz: 14.677,82 TL

Aylık Taksit: 963,28 TL

Toplam Ödeme: 34.678,08 TL

Yıllık Maliyet Oranı: %46,15

Tahsis Ücreti: 0,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN