O marketin önünde kuyruk oluşacak! Ayçiçek yağının litresi 30 TL'nin altına indi: İndirim için son günler

O marketin önünde kuyruk oluşacak! Ayçiçek yağının litresi 30 TL'nin altına indi: İndirim için son günler

Ramazan ayı ile birlikte sürekli olarak paylaşılan indirim listelerinde ayçiçek yağı ve fiyatı dikkat çekti. O market tarafından paylaşılan indirim listesi ile birlikte müşteriler kapısında kuyruk oluşturacak. 1 litre ayçiçek yağının fiyatı 29 TL'ye kadar geriledi. Raflarda yerini alan indirimli ürün tüketiciler tarafından kapış kapış gidiyor. Peki indirim hangi markette? İşte tüm detaylar...

İNDİRİM FIRSATI AYAĞINIZA GELDİ!

Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte ürün fiyatlarındaki artış tüketicilerin omzuna yük olarak biniyor. Geçtiğimiz yıl ile birlikte en çok fiyat artışına giden ayçiçek yağı son zamlar ile birlikte tepkiye neden olmuştu.

Sosyal medyada alay konusu haline gelen ayçiçek yağı raflarda yok denecek kadar azalmıştı. 2023 yılı ile stok sorunu çözülse de hala yüksek fiyattan satılması zor durumlara sebep oldu.

4byig-1656491237-0677.webp

AYÇİÇEK YAĞINDA RAMAZAN İNDİRİMİ!

Temel ihtiyaçlardan birisi olan Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış Ramazan ayı ile birlikte kendisini indirime bıraktı. Vatandaşların omuzlarındaki yükü azaltmak amacıyla marketler tarafından üst üste indirimler duyurulmaya devam ediliyor.

Mutfakta yemek yapmak adına gerekli malzemelerden birisi olan ayçiçek yağı indirimi kovalayan vatandaşların fırsat ayağına geldi. Kuvvetli fiyat artışı ile birlikte yeninden düşüşe geçen ayçiçek yağı fiyatları eski fiyatlarına kadar indirildi.

Bazı marketler tarafından yapılan indirim sonrasında ayçiçek yağında satışa kota koyuldu. Stoklanmanın önüne geçen marketler zam işlemlerini de durdurma kararı almıştı.

aycicek-yagi-1.webp

1 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI O YERDE 29,50 TL!

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan zamlı süreç ile birlikte Ramazan ayı indirimleri başladı. Marketler tarafından duyurulan indirim fırsatlarına bir yenisi daha eklendi. Zamlı süreç sonrasında "Yiltas.com" adresi üzerinden indirimli ayçiçek yağına sahip olabilirsiniz.

Yapılan indirim ile birlikte 1 Litre Biryağ ayçiçek yağının fiyatı 29,50 TL'ye raflarda yerini aldı. 1 litrelik ayçiçek yağının fiyatı 29,50 TL'ye düştü. Ayçiçek yağının litre fiyatının 29,50 TL'ye gerilemesi ile birlikte tüketiciler akın etti. Piyasanın çok çok altında satılan ayçiçek yağı fiyatını gören stok yapmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN