O tarihte kıyamet kopacak! Hatice Kolçak yatırımcılara seslendi: Az da olsa alın, hiç olmamasından iyidir...

O tarihte kıyamet kopacak! Hatice Kolçak yatırımcılara seslendi: Az da olsa alın, hiç olmamasından iyidir...

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar ile birlikte vatandaşlar yatırım yapmaya yöneliyor. Uzman isimlerden piyasaya dair yeni açıklamalar gelirken Hatice Kolçak, yatırım tavsiyesinde bulundu. İsabetli tahminleriyle bilinen ünlü ekonomist bu dönemde en kazançlı nasıl çıkılacağını anlattı. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de yaşanan yatırım piyasasına dair sık sık açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist Hatice Kolçak, Youtube hesabı üzerinden yeni bir video paylaştı. Yatırımcılara seslenen Kolçak, "Kriz büyüyecek pozisyon alma zamanı." başlığı altında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DOLAR O TARİHTE FIRLAYACAK

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan uzman isim tarih vererek duyurdu. 20 gün sonrasını işaret eden Hatice Kolçak güncel tahminlerini de paylaştı. Doların eylül ayı ile birlikte artış yaşayacağını söyleyen uzman isim yükselişlerin altın piyasasını olumlu yönde etkileyeceğini vurguladı.

Dolar kurundaki yükselişlerin her zaman altın fiyatlarında da yükselişe sebep olduğunu duyurarak FED tutanaklarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petrol fiyatlarını değerlendiren uzman isim düşüşlerin Çin'de bulunan deflasyonist baskıların olduğunu ifade etti.

hatice-kolcak-secim-oncesi-yatirimciyi-uyardi-172994.webp

HATİCE KOLÇAK'TAN YATIRIM TAVSİYESİ

Piyasaya dair güncel bilgileri izleyicilerine aktaran ünlü ekonomist Hatice Kolçak, Amerika Merkez Bankası (FED) tutanaklarına dair değerlendirmelerini paylaştı. Gümüş, ons altın ve ABD hisse senetlerindeki piyasa önemine vurgu yaptı. Youtube üzerinden paylaştığı video ile birlikte emtia ve hisse senetlerinde yapılacak yatırımı tavsiye etti.

Kripto Para Altın ve Dolar Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak açıklamasında, "Portföyünüzde muhakkak ki bir miktar fiziki gram altın bulundurun. İhtiyaçlarınızı alın. Enflasyon olduğu sürece her şeyin fiyatı artacak ihtiyaçlarınızı ertelemeyin” ifadelerine yer verdi.

unlu-ekonomistten-yatirimcilari-yikan-haber-altin-ve-dolar-cakiliyor-h50481-f103e.jpg

KISA VADEDE YATIRIM YAPMAYIN

Piyasada her şeyin ikiye katlandığının altını çizen ünlü ekonomist Hatice Kolçak, ons altın fiyatlarındaki düşüşü beklemediğini belirtti. Hatice Kolçak, kısa vade yatırımında bulunmak isteyenlere tavsiyede bulundu.

Uzman isim konuşmasında kısa vade yerine uzun vadeli yatırımlara odaklanılması gerektiğini vurguladı. Emtia ve hisse senedi alarak biriktirmyi tavsiye ederken, elinizdeki nakit parayı yatırım yapmanız gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN