Onlar 2. el piyasasının en popülerleri! İşte 300 bin liraya alınabilecek en iyi araçlar

Onlar 2. el piyasasının en popülerleri! İşte 300 bin liraya alınabilecek en iyi araçlar

Sıfır araç fiyatlarındaki artış devam ederken vatandaş da ikinci el piyasasına yoğunlaşıyor. Hal böyle olunca ikinci el piyasasından alınabilecek en iyi araçlar merak ediliyor. Peki, ikinci el piyasasının en iyileri hangisi? Hangi modellere yönelmek gerekiyor? İşte, uygun bütçeyle ikinci el piyasasından alınabilecek modeller...

Otomotiv sektörü tarihin en dalgalı dönemini yaşarken, araç sahibi olmak isteyenlerin yönü yine ikinci el piyasasına çevrildi. Uygun fiyatlı araç almak isteyenler, 300 ila 400 bin lira aralığında alınabilecek en iyi modelleri araştırmaya başladı. İşte, uygun fiyatlı ikinci el araç seçenekleri...

FİAT ALBEA

fiat-albea.jpg

Bir zamanların popüler modeli Fiat Albea, özellikle şirketler tarafından da çok tercih edilen bir modeldi. Şuan da tasarımıyla dikkat çeken araç, 300 bin TL fiyat aralığında tercih edilebilecek en genç modellerden biri.

WOLKSVAGEN POLO

w-polo.jpg

Hem 3 kapı hem de 5 kapı versiyonu olan Polo, kompakt boyutları ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda modifiye işleri için de uygun olan bu araç 300 bin TL bandında alınabilecek en iyi modellerden biri. Ayrıca Polo, Wolksvagen'in kaliteli ve dayanıklı motor teknolojisiyle donatılarak güvenilir bir sürüş imkanı sağlıyor.

RENAULT MEGANE

r-megane.jpg

Renault Megane Sedan, geniş ve konforlu iç tasarımıyla dikkat çekiyor. Ülkemizin gözle modellerinden olan araç, gerek satın almada gerek kiralamada sık sık tercih ediliyor. Aracın son teknoloji ile donatılan geniş kokpiti, şık görüntüsü ve farklı motor seçenekleri geniş bir kitleye hitap ediyor.

SEAT CORDOBA

cordoba.jpg

B segmenti otomobili olan Cordoba, İbiza'nın sedan kasa versiyonu olarak nitelendiriliyor. Küçük olmasına rağmen iç hacmi çok geniş olan araç ferah bir yapıdadır.

FİAT PUNTO

f-punto.jpg

Fiat Punto, iş hacminin genişliğiyle bu fiyata alınabilecek en avantajlı seçeneklerden biri. Aracın içi, baş ve ayaklar için geniş bir alan sunarken 3 kişinin rahatça oturmasını da sağlıyor. Bagaj alanı ise arka koltuklarının katlanabilir özelliğiyle genişletilebiliyor ve daha kullanışlı hale geliyor. Ayrıca aracın direksiyon yüksekliğinin ayarlanabilir olması da beğeni toplayan bir başka özelliği.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN