Paraya sıkışanların cebini bollaştıracak hızlı kredi! Karar resmiyet kazandı: Bu kişiler tek seferde 30.000 TL ödeme alabilecekler!

Paraya sıkışanların cebini bollaştıracak hızlı kredi! Karar resmiyet kazandı: Bu kişiler tek seferde 30.000 TL ödeme alabilecekler!

Bankalardan yeni yıla özel kampanyalar gelmeye başlarken hızlı kredi imkanı tanındı. Duyuru yapılırken şartların sağlanması durumunda QNB Finansbank kampanyası duyuruldu. Başvuru şartlarına uygun olan kişilerin anında başvura bileceği kampanya detayları...

Kredi çekmek isteyen vatandaşlar banka kampanyalarını araştırmaya devam ederken 36 ay vade seçenekleri sunuldu. Uygun vade imkanıyla verilen 20 bin TL kredi kullanımı için başvurular başladı. QNB Finansbank'tan şartsız ve evraksız krediden yararlanmak için yapılması gerekenler duyuruldu. Başvuruda bulunan kişilerin en az 1300 kredi notunun bulunması gerekir. İşte, hızlı kredi detayları haberimizde yer almaktadır

QNB FİNANSBANK EVRAKSIZ KREDİDEN YARARLANMAK

Kredi arayışında olanlara fırsat geldi. QNB Finansbank kredi için başvuru yapılırken banka tarafından belirlenen şartlara uygun olunması gerekir. 36 ay vadeyle beraber TC kimlik numarasının 5030 nolu numaraya mesaj atarak başvuruda bulunanlara onay verildi. Krediden yararlanmak için öncelikle kredi notu şartı gerekir. Aynı zamanda ise kredi evraksız olarak banka şubelerine gidilerek kullanılır.

Hızlı kredi kampanyası

AKBANK EVRAKSIZ KREDİ BAŞVURUSU

Akbank üzerinden krediden yararlanabilmek adına başvuru yapanlar için evraksız yapılır. 20.000 TL tutarında kredi için öncelikle başvuru yapılırken bankanın mobil uygulaması üzerinden giriş yapılarak krediden yararlanabilir. Kullanılacak krediden 36 ay vade ve 20 bin TL limit belirlenerek imza atılmasıyla kredi tutarı hesaba geçirilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN