Peugeot'dan yıl sonu sıfır araç kampanyası: Sıfır faizli kredi!

Peugeot'dan yıl sonu sıfır araç kampanyası: Sıfır faizli kredi!

Peugeot fiyat listesi Aralık 2021'de güncellendi. Döviz kurunun yükselmesi dolayısıyla Peugeot sıfır araç modellerine zam gelirken, markanın aralık ayına özel sunduğu kampanya ödeme kolaylığı sağlanıyor. Peugeot sıfır araç kampanyası ile müşterilerine sıfır faizli kredi veriyor. İşte, Peugeot sıfır araç fiyat listesi...

Peugeot sıfır araç kampanyaları yoğun ilgi görüyor. Fransız otomotiv devi, aralık ayında yenilikçi teknolojilerle donatılmış otomobilleri özel satın alma seçenekleri hayata geçirdi. Kampanya kapsamında, hatchback segmentinin özgün tasarımlı sportif modeli Peugeot 208, sıfır faizli kredi seçeneğiyle sunuluyor.

PEUGEOT SIFIR ARAÇ FİYAT LİSTESİ (ARALIK 2021)

PEUGEOT SUV 2008

Peugeot, yeni nesil i-Cockpit, EAT8 tam otomatik şanzıman ve yarı otonom sürüş seçeneklerine sahip SUV ailesinin üyelerinden Peugeot SUV 2008 için 60 bin TL'ye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi seçeneğini sunuyor.

PEUGEOT SUV 208

Hatchback segmentindeki sportif modeli Peugeot 208, sıfır faizli kredi seçeneğiyle sunuluyor. Avrupa'da yılın otomobili ödülüne layık görülen yeni Peugeot 208 208, 12 ay sıfır faizli veya 60 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 kredi seçenekleriyle dikkatleri çekiyor. Peugeot 208'de aralık ayı boyunca fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor.

PEUGEOT SUV 5008

7 kişilik oturma kapasitesi, yeni Peugeot i-Cockpit ve Night Vision ile segmentinde tek 1.5 lt BlueHDi dizel motora sahip Peugeot SUV 5008 ise 100 bin TL için 12 ay sıfır faizli kredi avantajı sağlıyor.

PEUGEOT SUV 508

Konforu, gücü ve teknolojisiyle maksimum sürüş keyfi sunan sedan sınıfının yüksek performanslı temsilcisi Peugeot 508, yine 100 bin TL için 12 ay vadeli kredi seçeneğiyle tercih edilebiliyor.

PEUGEOT RIFTER

Peugeot avantajları, hafif ticari araç modelleri için de aralık ayında kullanıcılarla buluşuyor. Bu kapsamda BlueHDi dizel motor seçenekleri ve 8 ileri tam otomatik EAT8 şanzımanıyla yüksek verimlilik sunan, SUV görünümlü tasarımı ve teknolojisiyle de sınıfının çok yönlü aracı Peugeot Rifter'a, ay boyunca 80 bin TL için 15 ay sıfır faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor.

Peugeot'nun tüm diğer hafif ticari araç modelleri de uygun kredi seçenekleriyle sunuluyor.

Ticaretin profesyonelleri, Peugeot Expert Van, Expert Traveller, Partner Van ve Boxer Van modellerine, ister 15 ay yüzde 0,99 ister 12 ay sıfır faizli kredi seçenekleriyle ulaşabiliyor.

PEUGEOT SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN