Piyasalar güne nasıl başladı?

Piyasalar güne nasıl başladı?

Haftaya 18,61 TL civarında başlayan dolar, haftanın ikinci işlem gününde güne aşağı yönlü hareket ederek 18,45 seviyelerine geriledi. 18,50 Euro/TL ile haftaya başlayan euro ise aynı seviyeyi koruyarak, 18.4940'dan işlem görüyor. Kur geçtiğimiz hafta başında 18,64 ile tüm zamanların en yükseğini görmüştü.

Haftanın ikinci işlem gününde, dolarda yaşanan geri çekilme devam ediyor. TL karşısında uzun süredir yükselişte olan doların değer kaybetmesiyle vatandaşın gözü piyasalardan ayrılmıyor. Dolar/TL, haftanın ikinci iş gününde 18,45 seviyelerine geriledi. Euro ise, yatay seyrine devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Haftaya 18,61 TL civarında başlayan dolar, haftanın ikinci işlem gününde güne aşağı yönlü hareket ederek 18,45 seviyelerine geriledi.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Önceki kapanışını 18,4853 seviyesinden yapan euro/TL, ise salı sabahına 18,4920 seviyesinden başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN