Piyasalarda haftanın ilk günü düşüş eğilimi

Piyasalarda haftanın ilk günü düşüş eğilimi

Piyasalar haftanın ilk gününe aşa yönlü hareketle başladı. TL karşısında kazandığı değerle birçok kez rekor kıran dolar/TL, pazartesi gününe, düşüş eğilimiyle hareket ederek 18,6461 seviyesinden başlarken, euro da aşağı yönlü ivmeyle 19,6142 seviyesinden açtı.

Uzun süredir dalgalı seyreden piyasalarda bugün, düşüş ivmeli bir hareket mevcut görünüyor. Dolar, yeni haftaya düşme eğilimiyle başlarken euro da aşağı yönlü seyrediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, pazartesi gününde 18,6461 seviyesinden işlem görüyor. Dolar, bir önceki kapanışını ise 18,6508 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Uzun süre dolar karşısında ciddi değer kaybeden fakat ardından tekrar yükselen euro da bu gidişatını sürdürüyor. Önceki kapanışını 19,6756 seviyesinden yapan euro/TL, cuma gününe 19,6142 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN