Prof. Dr. Özgür Demirtaş "Daha kötüsü gelecek" diyerek tarih verdi

Prof. Dr. Özgür Demirtaş "Daha kötüsü gelecek" diyerek tarih verdi

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, vatandaşın alım gücündeki düşüşüne dikkat çekti, "Dar gelirli can çekişiyor" diyen Demirtaş, 2024 sonuna işaret ederek, "Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" dedi.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın ekonomiye ilişkin paylaşımı dikkat çekti. Kişisel X (Twitter) hesabından Türkiye'de alım gücünün feci derecede düştüğünü ve dar gelirlinin can çekiştiğini ifade eden Demirtaş "Maalesef size iyi haber veremiyorum: Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" dedi.

Sabit gelirlinin alım gücünün daha da düşeceğini söyleyen Özgür Demirtaş, "Pahalılığa inanamayacağınız" ifadesini kullandı. Demirtaş, paylaşımını "Ben ülkemi 10 yıl önce uyardım. Defalaca uyardım Hepsi gerçek oldu." diyerek sonlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN