Selçuk Geçer'den zengin olmak isteyen tüyolar! Alım satım tarihini açıkladı: Asıl sıçrayış bu tarihte!

Selçuk Geçer'den zengin olmak isteyen tüyolar! Alım satım tarihini açıkladı: Asıl sıçrayış bu tarihte!

Dolar kurunun en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Selçuk Geçer tahminleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. Son zamanlarda yaptığı dolar tahminleriyle birlikte gündemde yer alan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer dikkat çekti. Son değerlendirmesiyle birlikte yatırımcıya en çok kazandıracak tüyoları tek tek listeledi. İşte tüm detaylar...

UZMAN İSİM DOLARI DEĞERLENDİRDİ!

Dolar kurunda yaşanan dalgalanmaların devam ettiği sıralarda uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dolar ile birlikte ismi en çok yan yana gelen Selçuk Geçer açıklamaları ile dikkat çekti.

Para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer yatırımcı vatandaşları tek tek uyardı. Dolar kuruna dair yaptığı açıklamalar ile bilinen Selçuk Geçer bu kez altın fiyatlarına da değindi. Dolar kuru üzerine gelen altın yorumu ise yatırımcıların ilgisini çekti.

Altın ve doların artış göstereceği güne dair net tarih verdi. Selçuk Geçer tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte parası olanın yatırsın diye ifade ettiği altın yatırımı dikkat çekti. Altın fiyatlarına dair öngörüsünü yenileyen uzman isim takipçileriyle paylaştı.

230720220830175709020-1.jpg

SELÇUK GEÇER SORULARI CEVAP VERDİ!

Son aylarda anlık olarak değişen dolar kuruna dair gelişmeleri değerlendiren uzman isim son bir haftaya dikkat çekerek kritik açıklamalarda bulundu. Ons altın fiyatlarının değer kazanması ile birlikte yükselen gram altın fiyatları yatırımcıların dikkatini çekti.

Yükseliş trendine girdiği belirtilen altın fiyatlarının değerlendirmesini yaptı. Yaşanan yükselişin yatırımcılar tarafından merak konusu olduğunu belirtiliyor. Para piyasaları uzman ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıların "Atlın ne zaman alınıR?" ve "Altın ne zaman satılır?" sorularını yanıtladı.

181220220046345698316-1.jpg

SELÇUK GEÇER ASIL SIÇRAMAYI İÇİN TARİH VERDİ!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer sürekli olarak sorulan soruya yanıt verdi. Soruları yorumlayarak yanıtlayan ünlü ekonomist yatırımcıların merakını kazanmayı başardı. Altın fiyatlarını merak eden vatandaşlara seslenen uzman isim henüz zirveyi görmediğini açıkladı. FED tarafından açıklanan faiz indirimin veya faizlerin tepe noktasına ulaşması durumunda asıl sıçramanın görüleceğine dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN